Kilder til tannstangstyring Lekkasjer

Tannstang systemer er den vanligste styring ordningen i moderne biler og de fleste av dem "boost" din rattbevegelser for å gjøre det lettere å slå hjul. Styresystemer bokser levere denne boost via hydraulisk væske eller gjennom et elektrisk system, med den tidligere mer vanlig i eldre biler, men fortsatt populære hos kvinner som aldri modeller. Sitter under høyt trykk, kan det hydrauliske fluid lekke fra en rekke flekker i styresystemet. High Pressure Servostyring Slange
p Som navnet tilsier, høytrykks-slangen er under størst press, og til tross for sin robuste konstruksjon, er det et felles sted for lekkasjer å utvikle. Denne slange fører hydraulisk fluidum fra pumpen til den tannstang. Væsken er med vesentlig høyere trykk som det forlater pumpen og kommer inn i denne slange, og kan derfor skade dette spesielle delen av styresystemet med tiden. Finn servopumpe i bilen og finne slangen som kommer ut av pumpen for å identifisere denne slangen.
Lavtrykk slanger
p Det er to slanger i systemet som er under mindre press, men kan fortsatt utvikle lekkasjer. Den første er at slangen som forbinder reservoaret til pumpen: tilførselsslangen. Væsken er ennå ikke under trykk som det bare går inn i pumpen, men løse rykk og slitasje på denne slangen kan føre til lekkasjer. Den andre lavt trykk slangen er returslangen. Dette bærer overflødig væske tilbake til reservoaret for å unngå overløp og er også utsatt for lekkasjer over tid på grunn av samme grunn som tilførselsslangen.
Strøm Rack

Kraften stativ, som er den montasje som omgir den fremre aksel, kan også utvikle lekkasjer. Dersom tetningene er slitt, kan hydraulisk fluidum lekke fra væskeledningene som når frem til endepartiet av akselen inn i enden belgen på risten. Endestykkene belgen er ved enden av akselen, like i nærheten av hjulene og har en plast beskyttelseshylse der væsken kan samle og sopp hvis en lekkasje er ubehandlet. Dette kan resultere i sprekker og den resulterende utslipp av glatte hydraulisk væske kan føre til tap av kontroll ved høye hastigheter.
Pinjongakselen

pinion er på bunnen av den stang som strekker seg fra rattstammen mot forhjulene. Pinjongen har ventiler som åpner og lukker som du dreier rattet, som deretter sender hydraulisk væske til begge sider og gjøre det lettere å slå forhjulene. Lekkasje rundt disse ventiler er en mulighet og er dessverre vanskelig å oppdage på først. Mekanismen er vedlagt og hydraulikkvæske kan ikke nødvendigvis siver ut i beginning.Specialized verktøy er ofte nødvendig for å identifisere og tette en lekkasje rundt pinjongakselen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65386.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer