Hvordan leser jeg datamaskinen koder på en 1997 Chevy Truck?

Lese motor koder på en 1997 Chevy lastebil var standardisert med gjennomføringen av on-board diagnostikk 2 (OBD-II) i 1996. Dette gjorde reparasjon stasjoner og forhandler servicesentre å bruke samme utstyr og motor koder for de fleste alle kjøretøy. Mens det er flere hundre motor koder, alle OBD-II koder i henhold 900 er generiske mens noen over 900 er kjøretøy-spesifikke, rettet mot det året, merke og modell. OBD-II også utstyrt kjøretøy med nøyaktig samme data /diagnostiske lenke kontakter, slik at de samme skannere kan brukes for alle kjøretøy. Du trenger
Pocket skanner med drift manuell (se Ressurser)
Online eller print OBD-II diagnostiske problemer koden guide
Vis flere instruksjoner
en

Åpen førersiden dør og finne data /diagnostisk lenke kontakt (DLC) under dashbordet. Alle 1997 Chevy lastebil modeller posisjonert DLC på nedre side av dashbordet til venstre for rattstammen.
2

Fest trapes-formet plugg av lommen skanneren til DLC uttaket. På grunn av sin form, er det bare én riktig måte å koble pluggen til DLC.
3

Sett tenningsnøkkelen i tenningen og vri nøkkelen to klikk fremover. Dette er også referert til som "ll" posisjon eller KE /EO (key-on/engine-off) posisjon.
4

Følg instruksjonene i lommen scanner for å operere på skanneren . Mens flere forskjellige produsenter gjør OBD-II pocket skannere, på rulleknappen (e) og skjermmeny av skanneren som gjør dem nærmest selvforklarende. De fleste er styrket av bilens batteri reserve makt, men noen kan også en av /på-knappen.
5

Velg alternativet på menyen på skjermen til å "lese koder" eller "DTCs" ( diagnostiske feilkoder).
6

Klikk på "velg", "enter" eller "lese"-knappen på skanneren.
7

Sammenligne koden (e) til den elektroniske eller trykte OBD-II diagnostiske feilkoder guide. Noen høyere koder (over 900) kan kreve å få opplysningene fra dealership fordi de er kjøretøy-spesifikke koder.
8

Vri tenningsnøkkelen tilbake til av-posisjon når motoren koden (e) har blitt sammenlignet og diagnostisert, og deretter koble fra skanneren fra DLC.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65300.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer