Slik feilsøker AC Systems

Factory air condition er en av de moderne bekvemmeligheter i det moderne bil. Drivere kan aldri fullt ut forstår air-condition bidrag til kjørekomfort før den slutter å fungere. En av de første trinnene i feilsøking bilen air condition-systemet er ved visuelt undersøke komponentene. Drive Belt

bil air conditioner kompressor er en belte-drevet komponent. En løs drivrem kan være kilde til dårlig kjøleeffektivitet. Spenningen av kompressoren drivrem bør sjekkes mens motoren er slått av. Kompressoren kan være drevet av et eget belte eller en serpentin belte, som driver alle de andre tilbehør på motoren.
Clutch

En magnetisk clutch er montert på midten av skivene. I normal drift, vil clutchen kobler til og fra, og det vil rotere når klimaanlegget er slått på. Clutchen lager en høy lyd når den kobler ut og inn, og det kan ikke engasjere seg når temperaturen er under 50 grader F.
Fan Problemer

Luften conditioner kondensator kjøler kjølemediet, som tar varmen fra bil hytta. Hvis klimaanlegget ikke kjøler godt mens bilen står stille, skal radiator fan kontrolleres. Elektrisk vifte motor bør kjøre mens klimaanlegget er på.
P Hvis bilen er utstyrt med en direkte-stasjonen fan (fan drevet av en drivreim), skal viften være å snu så fort som den andre motoren belte-drevet tilbehør. Boltene som fester viften til vannpumpe trinse bør også kontrolleres for tetthet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65299.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer