Sikkerhet blinker og Min 1996 Pontiac Firebird vil ikke starte

The 1996 Pontiac Firebird kom utstyrt med en versjon av GMs passlock funksjonen, som er designet for å hindre at motoren starter når bilen er stjålet. Når du starter bilen sikkerheten lyset begynner å blinke og bilen vil snu, men ikke starte. Dette betyr at koden kommer fra matcher ikke koden bilen husker. Før du drar til forhandleren for en kostbar reparasjon, prøv denne enkle koden-relearn prosedyre for å sikre at koden i nøkkelen stemmer med koden oppbevares i bilen. Du trenger:
Bilnøklene
Bil
Vis flere instruksjoner
en

Sett nøkkelen i tenningen og forsøk å starte motoren. Hvis det ikke starter la nøkkelen stå i "On" posisjon og vent i 10 minutter. Når de 10 minuttene er ferdig sikkerheten slutter å blinke.
2

Slå av tenningen og vent i 20 sekunder. Slå på tenningen igjen og prøver å starte bilen. Avhengig av tenningen og om det tidligere har blitt reparert eller erstattet, kan dette starte bilen. Hvis det ikke fortsetter deretter til trinn tre.
3

Gjenta prosessen tre ganger. Dette betyr at du prøver å starte, vente 10 minutter med tenningen på, slå av tenningen og vent i 20 sekunder, og deretter forsøke å starte bilen tre ganger. Når du prøver og starte bilen etter den tredje venteperiode det skal starte opp. Kodene er relearned og problemet bør ikke komme tilbake. Hvis bilen fortsatt ikke vil starte så må du kanskje å omgå eller erstatte passlock system.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67059.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer