2004 Chevy Suburban reservehjul Carrier Problemer

De 2004 Chevrolet Suburban reservedeler dekk carrier problemer kan vanligvis spores tilbake til variere bolter breaking, og reservehjul være vanskelig å fjerne fra transportør. Reservehjul på Suburban ligger under baksiden av kjøretøyet. Det kan senkes ned med en kabel ved å skru en bolt montering. Hoist Assembly Failure

reservehjul carrier styres av en bolt som ligger under matten eller teppe på baksiden av Suburban. Når den er slått med hjulmutternøkkel, reiser det og senker løfteanordning. Reservehjulet-dekk løfteanordning kan kjøre seg fast, og dermed ikke slik at reservehjul skal senkes. Denne heising enheten fungerer ikke fordi de gir ikke er riktig installert. Reservehjulet løfteanordning må skiftes for å løse dette problemet.
Kabel Jams

heising kabelen som holder reservehjulet på 2004 Chevy Suburban kan sette seg fast , hindrer reservehjul fra å bli heves eller senkes. Kabelen kan kjøre seg fast i den nedre stilling etter at reservehjul er fjernet, så vel som i hevet stilling, som hindrer tilgang til det reservehjul. Kabelen blir krympet og blir fanget opp i løfteanordning, skaper problemet. Kabelen må skiftes ut og løfteanordning må inspiseres for skader.

Bolt Tråder Stripping

Når reservedekket er senket på 2004 Chevy Suburban, en gjenget bolt som ligger på enden av kabelen holder en bærer vinge. Transportøren fløyen er løsnet slik at reservedekket kan fjernes. Transportøren fløyen montering kan ødelegge gjengene på bolten, og dermed ikke slik at transportør fløyen skal reattached eller skrus tilbake på plass. Stripping er knyttet til et problem med threading av bolten og transportør vinge ikke passer under produksjon. Når transportøren fløyen er skrudd løs fra bolten, skader det bolten, stripping bolt tråder. Transportøren vinge og bolten må byttes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67037.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer