Slik tester du Ignition Coil på en 1993 Jeep Cherokee

Testing av coilen på 1993 Jeep Cherokee vil hjelpe deg å diagnostisere noen motorproblemer med jeep. Den spoler er montert lavt på passasjersiden på 4,0 liters motor, den vanligste motoren i disse lastebilene, og kan nås relativt lett. Testing spolen er ikke ulikt teste en spole på alle kjøretøy, men du trenger et multimeter for å utføre testen. Hvis du ikke har et multimeter, kan du få en på en auto deler butikken eller hjemme forbedring senter. Du trenger
Wrench satt
Digital multimeter
Vis flere instruksjoner
en

Fjern den negative batterikabelen kontakten fra minuspolen, ved hjelp av en skiftenøkkel til Løsne bolten. Løft kontakten utenfor terminalen og sett det til side slik at det ikke kan komme i kontakt med batteriet mens du arbeider.
2

Finn spolen på passasjersiden av motoren. Det er rektangulære og har en stor ledning som ser ut som en tennplugg ledning som kommer ut av toppen.
3

Fjern spolen ledningen fra coil ledningen terminal og legg det til side. Trekk den elektriske kontakten fra baksiden av spolen etter utgivelsen låsetappen fra kontakten. Trekk pluggen rett utenfor spolen.
4

Sett multimeter til ohm posisjon slik at du kan lese motstanden i spolen. Finn den negative terminalen hvor kontakten var og plassere en leder fra multimeter din på den. Det spiller ingen rolle hvilken lede fordi du tester motstand, ikke elektrisk strøm.
5

Plassér den andre ledningen fra multimeter på spolen plusspol. Legg merke til motstanden lesing på måleren. Det bør være mindre enn 1 ohm. Ideelt sett er du ute etter en lesning av null eller nesten null her.
6

Ta testen ledningen fra plusspolen og plassere den på spolen wire eller høyspent terminal på spolen. Legg merke til lesing på måleren din. Du leter etter en rekkevidde på 6000 til 30 000 ohm for denne testen. Hvis avlesningene er utenfor dette området, er spolen sannsynlig sviktende og må skiftes.
7

Skift spole hvis den er defekt eller koble den gamle spolen hvis den passerer testene. Installer den elektriske kontakten på til spolen og smekk den på plass, slik at låsetappen å engasjere spolen. Monter spolen ledningen til høyspent terminal på spolen.
8

Koble den negative batteriet kabelen til batteriet terminalen og trekk til festebolten med en skiftenøkkel.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64788.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer