Slik feilsøker en 2005 Jeep Liberty Stereo

The stereo i 2005 Jeep Liberty skal fungere fint i mange år. Men når stereo begynner å svikte, bør du vurdere å erstatte den. Stereo enheter i Liberty er egentlig ikke brukbar, og når de mislykkes, bør de skiftes ut. Erstatning stereoanlegg kan kjøpes fra mange ettermarkedet leverandører bilstereo utstyr forhandlere. Men før du skifter stereo i 2005 Liberty, feilsøke problemet. Du trenger
lommelykt
Vis flere instruksjoner
en

Trekk ned på sikringspanelet dekselet under rattstammen å åpne sikring panel.

2

Trekk sikringen for radioen med sikringen avtrekker i sikringen panelet. Bruk sikringen diagrammet på undersiden av sikringen luken hvis du har problemer med å finne sikring for radioen.
3

Sjekk metallet stripen i sikringsskapet. Hvis den er ødelagt eller skadet, bytt ut sikringen med en ny sikring av samme strømstyrke.
4

Slå på radioen. Hvis radioen ikke vil slå seg på, sjekk ledningene på baksiden av radioen. Du må klatre inn i passasjersiden foten godt og se bak dashbordet på ledningene med en lommelykt. Kontroller at ingen av ledninger kjører til radioen er skadet. Hvis de er, må du ha ledningene betjent av en profesjonell mekaniker. Hvis radioen rett og slett ikke kan slås på, må du erstatte radio enhet.
5

Lytt for vibrasjoner eller forvrengning i Liberty stereoanlegg. Stereoanlegget i 2005 Liberty bruker kostnadseffektive materialer i konstruksjonen av høyttalermembraner. Over tid vil disse kjeglene rippe og vil føre til en vibrasjon eller forvrengning i høyttalerne. Du må erstatte de berørte høyttalerne.
6

Lytt etter en summing mens stereo er på. Dette er vanligvis forårsaket av tilbakemeldinger i stereo forsterker. Dette kan også være forårsaket av uskjermet eller synlige ledninger (hvis det er skadet kabling som du ikke kan se). Du må ha systemet betjenes av en profesjonell mekaniker til å fikse ledningene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64789.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer