Hva er årsakene til en Gas Smell i en bil?

Det er mange grunner til å observere bensin lukt inne i en bil. Det kan eller ikke kan bety at det er et problem med bilen din som skal være løst med en gang, men med mindre lukten er veldig sterk er det lite sannsynlig at du har noen overhengende fare for brann eller eksplosjon. Men, det betyr alltid at drivstoffet fordamper inn i kabinen og luften som du puster. Men at drivstoff kan være innenfor eller utenfor bilen, og kan ha noe å gjøre med bilen din. Kjøretøy Eksos

Ikke alle biler fungere perfekt hele tiden. En bil unnlatelse av å fullstendig brenne drivstoff frigjør overflødig bensin i avgassene. Normalt blir det overflødig gass brennes i katalysatoren. En mislykket forbrenning sammen med en mislykket katalysator eller en eksos lekkasje foran omformer vil produsere en gass lukt i eksosen.

Kjøretøy ventilasjonsanlegg trekke luft fra utsiden, og vinduer og andre selene lekke luft. Kjøring bak et kjøretøy med uforbrent gass i eksos sin vil føre til at du lukter gass inni bilen. Fordampning av gass kan også bygge opp i hytta hvis bilen sitter i garasjen i flere dager.
Gasslekkasjer

Gasslekkasjer i motorrommet eller ved drivstofftanken kan også føre til at du lukter bensin. En lekkasje på bensintanken fylle røret eller fordamping drivstoff returlinjer vil tillate brennstoffdamp å gå inn i hytta. Lekkasjer i motorrommet ikke bare ventilere drivstoffdamp inn i kabinen, men er også farlig fordi de kan føre til brann. Fellesarealer å finne lekkasjer er rundt bensinpumpen, drivstoff injektorer, forgasser, eller drivstoff linjer. Ikke kjør et kjøretøy som har bensin lekker i motorrommet.
Søl

Lukten av bensin kan dvele lenge på mange forskjellige typer materialer, spesielt uten ventilasjon. Lagring av en full gass kan i stammen kan føre til en lukt av gass i kabinen selv etter at boksen blir fjernet. Søle noe gass i bagasjerommet forverrer problemet. Bagasjerommet er ikke forseglet fra hytta godt nok til å hindre drivstoffdamp kommer inn i hytta.
Nærhet

Noen ganger bare være rundt bensindamp kan tillate dem å oppgi bil. Parkering på en bensinstasjon er et perfekt eksempel. Mange bensinstasjoner over hele landet har ikke drivstoff damp returlinjer og lukte sterkt av bensin. Bare parkere bilen eller kjører klimaanlegg i et område som dette vil føre til at hytta å lukte bensin for en stund.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64890.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer