Hvordan feilsøker jeg en dynamo for en HHR Turbo?

Chevrolet HHR Turbo var utformet som en konkurrent til Chrysler PT Cruiser. Selv om det ikke starte godt, har HHR fortsatte forbedringer i design og ytelse (inkludert sidekollisjonsgardiner, større stabilitet og anslagsvis 32 miles per gallon) gjort det en sterk kandidat. Hvis HHR Turbo viser tegn til å miste makt, eller hvis du har problemer med å få den til å skru, kan dynamoen være svak. Du trenger
Voltmeter
Vis flere instruksjoner
en

Hev Chevy panseret og finne dynamo (en runde, belte-drevet motor mekanisme). Klikk på en av lenkene i avsnittet "Referanser" for et bilde av en dynamo.
2

Inspiser dynamo for skade. Korrosjon, rust og stykkene er alle tegn på problemer. Kontroller tilkoblingene batterikablene på batteriet innlegg for dårlig passform eller etsende stoff. Rengjør kabelforbindelser og stram tilkoblingene hvis de er løse.
3

Start motoren og lytte etter lyder som kommer fra dynamoen. Dynamoen bør være stille. Støy kan være et tegn på ødelagte interne mekanismer, kortsluttet diode eller en bøyd trinse. Har dynamoen sett på av en mekaniker eller en tekniker på en auto deler forhandler.
4

Koble et voltmeter til batteripolene mens motoren er i gang. Fest den positive testen fører til positive batteriet innlegget, og deretter legge den negative ledningen til den negative batteriet innlegget. Den positive bly og innlegget er røde, og den negative bly og innlegget er svart.
5

Se på lesing på voltmeter. En god, sterk dynamo vil vise en måling av spenningen mellom 13,6 og 14,3 volt. Noe mindre betyr at dynamoen ikke er sterk nok til å lade batteriet mens motoren er i gang.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65686.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer