Hvordan diagnostisere en Dodge Ram Heater

Varmeapparatet i en Dodge Ram avhenger av varmeren kjernen forsamlingen i passasjer fotbrønnen . Motorens kjølevæske blir rutet inn varmeren kjernen og varmer opp kjernen . En vifte blåser på kjernen til å produsere varme inne i hytta . Når kjernen dør eller en slange blir tilstoppet med rusk ( vanligvis fra motoren kjøling kanaler etsende ) , kan varmen slutte å virke . Det er noen skritt du kan ta for å finne kilden til problemet . Instruksjoner
en

Slå motoren av og la den varmes opp til normal driftstemperatur . Normal driftstemperatur er når nålen på vannet temperaturmåleren sitter i midten av måleren.
2

Slå viftehastigheten på høy. Også , skru varmen til de hotteste innstillingen .
3

Åpne panseret og legger hånden over den øvre radiator slangen. Slangen skal være for varm .
4

Legg hånden over slangen som går fra radiator til brannmuren . Denne slangen går til varmeapparat kjerne . Denne slangen skal også være varm . Dersom slangen ikke er varmt , så det er en blokkering et sted i slangen eller termostat stikker eller har feilet. Du må ha lastebil betjent av en profesjonell mekaniker . Hvis Ram varmeapparat slangen er varmt , og du fortsatt ikke får noen varme, så din varmeapparat kjerne har sviktet og må skiftes .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64466.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer