Mine Nissan Versa vil ikke starte

The Versa er en kompakt bil produsert og solgt av Nissan Motors. Versa er stor fordel er dens økonomiske gass kjørelengde. Som alle kjøretøy kan Nissan Versa har problemer med å starte på et tidspunkt. Hvis du har problemer med å starte din Versa, er det et par ting du kan sjekke før du ringer på en profesjonell til å diagnostisere problemet. Ser etter disse enkle problemer kan spare tid og penger i det lange løp. Instruksjoner
en

Sett nøkkelen i tenningen og prøve å slå den. Hvis nøkkelen ikke slår, juster rattet til den låses deretter prøve å vri om nøkkelen igjen. Hvis rattet ikke er låst, vil nøkkelen ikke snu og dine Versa vil ikke starte.
2

Sjekk at bilen har nok gass for at motoren skal starte. Hvis du er usikker på drivstoff nivå, legge til en gallon av gass og prøve å starte motoren.
3

Åpne panseret og sjekke væskenivået i bilen, inkludert olje, overføring væske og kjølevæske. Manglende eller lav væskenivåer kan føre til at motoren starter problemer i Versa.
4

Sett nøkkelen i tenningen til "Tilbehør" posisjon og slå på innvendige lys eller frontlykter. Hvis lampene ikke lyser, er batteriet sannsynligvis drenert og må være jump-startet, siktet eller erstattes.
5

Forsøk å starte motoren og lytte etter eventuelle uvanlige lyder. Klikke lyder kan tyde på en defekt starter. Hvis motoren starter kort så slår seg av, kan det være en drivstoffslangen eller pumpe problem. Hvis du hører noe i det hele tatt, kan det hende at Versa har en defekt tenningslåsen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66253.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer