Slik tester Fuel Pressure i en 1998 Chrysler Concorde

The 1998 Chrysler Concord, som de fleste drivstoff injiseres biler, bruker en in-tank elektrisk bensinpumpe som gir drivstoff under høyt trykk og volum til å forsyne motorens drivstoff krav gjennom drifts sin range. Når drivstoffpumpen slites ved normal bruk det begynner å miste evnen til å levere drivstoff på riktig måte, og symptomer som bogging og steiling kan forekomme. Testing drivstoff press vil avgjøre om bensinpumpe leverer riktig drivstoff trykk og sjekk driften av drivstoff trykkregulator også. Du trenger
Drivstofftrykk tester
Vis flere instruksjoner
en

Locate drivstofftrykket test port. I 1998 Concorde, er porten ligger på driver-side drivstoff injektor rail på 3.3L motorene, eller drivstoff linje som forbinder både drivstoff injektor rails i nærheten av termostathuset på 3.5l motorer. Fest drivstofftrykket tester til drivstoffsystemet ved å skru testeren slangen til test port.
2

Cycle tenningsnøkkelen av og på flere ganger for å lufte drivstoffsystemet og la nøkkelen i " På "posisjon. Observer trykket som vises på måleren. Nøkkelen-on-engine-off (KOEO) drivstofftrykket bør være rundt 50 psi.
3

Start motoren og lese nøkkel-on-engine-kjører (KOER) trykket som er angitt på måleren. Den KOER trykket skal være 39 psi. Hvis KOEO trykket er lavt og KOER er riktig, erstatte drivstoff trykkregulator. Hvis KOER trykket er lavt, må du bytte bensinpumpe.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66812.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer