Hvordan feilsøker jeg en 2002 Jetta?

The Volkswagen Jetta har blitt produsert og markedsført av Volkswagen siden 1979. De fire-dørs, mellomstor sedan har gått gjennom en rekke styling oppdateringer og fortsetter å bli produsert og solgt i 2011. Tidlige modeller av Jetta så to-dørs versjoner av kjøretøy og ulike navn avhengig av hvilket land det ble solgt i. Feilsøking av 2002 Jetta når det ikke fungerer som det skal er en steg-for-steg tilnærming til å prøve og identifisere kilden til problemet. Instruksjoner
en

se under din 2002 Volkswagen Jetta når du går ut til det hver morgen. Du leter etter noen tegn til en lekkasje fra motor eller girkasse. Morgenen er en god tid å lete etter disse små lekkasjer som bilen har hatt en lang nok tid til å sitte i ett rom slik at motoren og andre komponenter for å kjøle seg ned.
2

Finn sikringsskapet for Jetta, fjerne og inspisere riktig sikring hvis det er en elektrisk tilbehør som ikke fungerer. Automotive sikringer har en gjennomsiktig plast enden som inneholder en liten metall band eller stripe. Hvis denne stripen er ødelagt da sikringen er gått, og må byttes ut.
3

Åpne motordekselet og trekk ut peilepinnen og bekrefte at oljenivået er over "Legg til" linje. Mens panseret er åpent og motoren er kult det er en god tid til å inspisere motoren kjølevæske nivå og girolje. Overføring væske vil ha en lang målestaven lik den oljemålestav for oljen, og motorens kjølevann vil ha en plastisk reservoar som ligger på den ene side av motoren. Reservoaret er gjennomskinnelig plast boliger slik at du kan se hvor mye kjølevæske som er inni. Hvis nivået er mellom de to linjene på huset så nivået er riktig. Bare legge kjølevæske når motoren har hatt en sjanse til å kjøle seg ned.
4

Slå 2002 Volkswagen Jetta på og lytte til hvordan det idles. Hvis Jetta er en forgasser motor og den kjører grov, kan drivstoffblandingen være feil. Med motoren fortsatt kjører, åpne panseret til Jetta og finne en liten justering skruen på forsiden av forgasseren. Bruk en flat skrutrekker og skru denne skruen til motoren begynner å tomgang jevnt. Forbrenningsmotorer krever riktig mengde drivstoff og luft i orden for dem å kjøre skikkelig. Hvis dette ikke er riktig innstilt vil motoren gå ujevnt og du kan lukte gass. Mens motoren er i gang titt på bensinmåler å bekrefte at du har nok gass i tanken for din reise.
5

Prøvekjør Jetta og trykk ned på gasspedalen med foten, observere hvordan Jetta akselererer. Hvis det er en nøling eller liten forsinkelse, kan du ha en plugget eller gummiert opp drivstoff filter. Når du kommer tilbake fra prøvekjøring, åpne panseret til din Jetta, finne, fjerne og erstatte drivstoffilter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67612.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer