Slik tester du Dynamo Med batteri

Hvis bilen er rutinemessig lider av et dødt batteri, kan du begynne å lure på om problemet er selve batteriet av dynamoen. Generatoren er den delen av bilen ansvarlig for å holde batteriet ladet. Hvis dynamoen ikke fungerer som den skal, vil bilens batteri motta en svak avgift eller ingen avgift i det hele tatt. Du kan teste dynamoen i eldre modell biler ved hjelp av batteriet, men det er en noe utdatert metode og anbefales ikke for bruk på nyere modell biler med avanserte elektroniske systemer. Du trenger
Wrench
Vis flere instruksjoner
ved å fjerne batteriet Kabel
en

Åpne panseret på bilen din og finn ut batteriet. Løsne den positive batteripolen litt med en skiftenøkkel.
2

Start bilen og la den kjøre en stund.
3

Reach under panseret og fjerne den positive kabelen fra batteriet, være forsiktig med å la den berøre noe mens du fjerner den. Berøre noen av de andre delene kan sende opp gnister og være farlig.
P Hvis bilen dør, er din dynamo ikke fungerer som den skal. Hvis bilen fortsetter å kjøre, er din dynamo som gir tilstrekkelig betalt for bilen din.
4

Slå bilen av. Skru batteri kabel.
Ved å sjekke Lights
5

starte bilen og la den gå i et minutt.
6

Slå frontlysene på. Observer hvordan lyse frontlysene er.
7

Snu bilen av, mens du ser frontlysene nøye. Hvis de får lysere når du først slår bilen av, sjansene er gode for at dynamoen ikke var å levere bilen med nok strøm. Hvis de holder den samme eller få dimmer, ble dynamo gi nøyaktig makt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66308.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer