Hvorfor er bakbremsene gjøre en kraftig bråk Etter erstatning?

Høye lyder som kommer fra turen kan definitivt ta oppmerksomheten vekk fra gleden ved bilkjøring. Brake lyder tilføre en ny dimensjon til denne irritasjonen ved å heve sikkerhetsmessige bekymringer. Når dette urovekkende forekomsten sammenfaller med nyere reparasjoner, er utførelse og materialer kalt inn spørsmålet. Muligheten for truende bremsesvikt kan legge til en følelse av at det haster med situasjonen, men noen brems lyder er noe mindre alvorlig enn andre. En grundig og riktig diagnose kan bidra til å eliminere ruckus og lindre angst. Enten bakbremsene er tromme eller plate stiler, bør støyende virksomhet skal undersøkes raskt. The Drum Beat

trommelbrems design og konstruksjon er prøvd og sanne og har by god service i flere tiår. Likevel må visse krav være oppfylt for stille og tilstrekkelig funksjon. Bremsetromler kan bæres på en måte som resulterer i en svak avsmalning på tvers av den bremsende overflaten som utvider seg mot den åpne siden av trommelen. Bell i kjeften forvrengning kan gå ubemerket under skoen erstatning, og de nye skoene ikke pare seg med den taper. En alarmerende hylende tone stråler fra trommer og synes å gjennomsyre hele bilen. En avsmalning på den motsatte side av trommelen kan være forårsaket av materialtretthet eller overoppheting. Begge tilfeller produsere en lignende lyd.
Gjøre kutt

Grooves og score kan kuttes i bremsetrommelen med sko som er slitt ned for langt. Når friksjonsmateriale, eller foring, er blitt slitt bort, kan metall-deler av skoen montering kontakt med trommelen og stillingen overflaten. Løs foringsmateriale og støv i trommelen kan også bidra til scoring. Erstatning skoene bare kontakte de høye deler av den rillede overflate, og et hvin eller sukk lyd kan forekomme. Mange av disse manglene kan korrigeres ved å gjenopprette den maskinerte overflate på innsiden av trommelen på en dreiebenk bygget for formålet. Harde flekker på friksjonen på trommeloverflaten utvikles fra harde applikasjoner eller overbelastet kjøretøyer. Sterk varme mørkner og stivner deler av trommelen, og skaper en chattering lyd. Konvensjonelle bearbeidingsmetoder kan ikke rette opp denne sykdommen, og nye trommer er påkrevd.
Hvis skoene passer

fôr på nye eller ombygde bremsesko er typisk koniske i hver ende for å forhindre hæl eller tå kontakt med trommelen. Rimelige erstatning sko kan ikke ha denne funksjonen, og den firkantede kanten av materialet påvirker trommelen kraftig til tider. Lyden av dette kan variere mellom applikasjoner, men squeals og slitasje lyder kan oppstå midlertidig. Sende inn en bevel inn i de øverste og nederste kant av disse type sko hvis bedre deler er ikke tilgjengelige. Bremse-sko har ulike lengder av fôr limt eller naglet på plass. Skoen med kortere fôr er ment å være den ledende, eller front brake shoe. Det er mulig å montere skoene i feil posisjon, og noen lyder laget kunne virke trivielt i forhold til tap av gjennomslagskraft.
Plater i ryggen

Hver detalj på skikkelig friksjon krav kan bli enda mer kritisk på skivebremser bak. Bakre bremseskiver, eller plater, er vanligvis solid i konstruksjon, snarere enn de ventilerte rotorer funnet på foraksel. Uregelmessigheter på de solide friksjonsoverflater er mer sannsynlig å "høres ut", og ofte ikke svare på maskinering innsats. Mellomlegg eller backing stoffer mangler fra bargain bremseklossene kan snart avsløre deres nødvendighet. Kvalitet reservedeler gjenskape originalt utstyr på grunn av dette og er ofte formet med smalner og spor i slimhinnen materiale for å hindre lyder, og varmeopphoping. Bremseklosser laget av andre materialer enn de som anbefales av bilprodusent kan heve en periodisk racket alle sine egne.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68688.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer