Hvordan bruke den bærbare som en OBDII Scan Tool

Du kan grensesnitt den bærbare datamaskinen med OBDII din og bruke den til å overvåke motorens ytelse og for å diagnostisere motoren problemer. Ved hjelp av en laptop i stedet for en håndholdt programmerer er en fordel hvis du eier en garasje , og du trenger for å holde oversikt over din diagnose for dine kunder. Det er også en fordel for du ønsker å holde oversikt over din personlige kjøretøy. For eksempel , hvis du har en forestilling motoren i bilen din , kan du holde oversikt over motorytelse etter hver endring . Du trenger
OBDII grensesnittkabel
OBDII software
Vis flere instruksjoner
en

Last ned den nødvendige programvaren for skanneren fra nettsiden eller installere programvaren fra platen som følger med den nye skanneren .
2

Koble skanneren til USB-porten på din bærbare PC . De fleste nye skannere bruker USB2.0 teknologi. Plugg den andre enden av kabelen inn i OBDII -porten på din bil.
3

Start OBDII program på datamaskinen og deretter snu bilen til " ekstra "-posisjon . Avhengig av hva du ønsker å oppnå med din OBDII programvaren , kan du bli bedt av maskinen for å slå motoren helt på .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67033.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer