Slik feilsøker en Edelbrock forgasser

The Edelbrock forgasser er en firkantet-bar design med en enkelt gasspedalen pumpe, to viktigste måling stenger, vakuum sekundærdelene, elektrisk eller manuell choke, rask tomgang cam, entall flyte bolle og to tomgangsblanding skruer. På mange måter er det design som ligner på en Carter AFB. Flere viktigste jets er tilgjengelige for å re-jet forgasseren for å imøtekomme ulike komprimering prosenter og motor forskyvninger. Disse forgassere bør alltid ha en varmespredende termo-blokk under forgasseren klemt mellom to pakninger. Blokken holder varmen bort fra forgasseren og holder brensel kjøler. Du trenger
Liten felles skrutrekker
Phillips skrutrekker Vis
3/8-inch stasjonen Plugghetter
3/8-inch skralle
Flere Instruksjoner

en

Test choken når motoren er kald. Ta av luftfilter. Bruk en finger for å åpne gass ved å skyve gasshendelen omtrent halvveis åpen og slipp spaken. Sjekk choken for å se om den er helt lukket. Hvis ikke, er choken ikke riktig justert forårsaker en hard start.
2

Start motoren uten videre berøre gasspedalen. Motoren skal være på rask tomgang cam og rpm bør være nær 1500. Hvis rpm er for høy eller lav, er cam feil og må repareres eller justeres.
3

Kontroller choken nedtrekksmenyen fungerer som den skal. Nå som motoren nettopp er begynt, bør choken være litt åpen fra sin fullt lukket stilling. Hvis motoren er i gang for rik og choken er helt lukket på dette punktet, er det choke pull-down defekt og har en lekkasje i mellomgulvet. Hvis choken ikke klarte å lukkes når gasshåndtaket ble åpnet, er choken enten ute av justering eller våren er defekt innenfor choke boliger. Løsne de tre skruene på huset og slå huset for å lukke choken. Hvis choken ikke klarer å bevege seg, er våren dårlig.
4

Se etter flom på grunn av en altfor høye drivstoff-nivå i flottørskål. La motoren gå helt til choken åpner hele veien, og deretter se ned inne i forgasseren primære kammeret. Se etter drivstoff drypper fra de viktigste måling hull, noe som indikerer et for høyt drivstoff nivå. Forgasseren toppdekselet må fjernes og flottøren justeres og nålen og setet bør byttes ut.
5

Kontroller drift av akselerator pumpen ved å observere de to utstikkende dysene på primærsiden av forgasseren. Åpne gassen for hånd raskt om lag en tredjedel av veien og slipp. Hver gang gassen er åpnet bør det være en jevn strøm av drivstoff fra begge dysene. Hvis ingen eller svært lite drivstoff er observert, er gasspedalen pumpe blender dårlig og må byttes ut.
6

Kontroller sekundær operasjon ved å observere de beste throttle plater for å se om de åpner når gassen spaken knakk åpen og løslatt. En Edelbrock forgasser har to sett med plater på secondaries. Bunnen satt åpne mekanisk mens det øvre sett åpent gjennom et vakuum. Hvis topplatene unnlater å åpne når gassen er snappet åpen og lukket, er det et vakuum lekkasje eller et dårlig membran i forgasseren. Denne situasjonen vil føre til mangel på makt under akselerasjon og en død sted når gassen er plutselig åpent.
7

Sjekk tomgangsblanding for riktig innstilling. Vri skruene en om gangen i klokken til rpm begynner å slippe. Drei skruen ut mot urviseren inntil den høyeste turtall er nådd, og ytterligere bevegelse av skruen gjør ingen forskjell i turtall. Nå slår skruen tilbake i urviseren til rpm bare begynner å slippe og da åpner det en kvart omdreining. Gjør det samme for den andre skruen og deretter gjenta prosessen for begge sider.
8

Sjekk et par av de enkleste å komme til på tennplugger for farge indikerer drivstoff blandingen på de viktigste jets . La motoren avkjøles og trekker pluggene. En plugg med en litt grå, rent utseende til det viser god blanding. Hvis det er svart blandingen er for rik og et skritt mindre hoveddyse er nødvendig så lenge alt annet var fint. Hvis pluggen er hvit og blemmer blandingen er for mager. Dette krever ett skritt større viktigste måling jet. Husk når du sjekker blanding av plug farge, må alt annet være perfekt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64197.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer