Hvordan Test en Oil senderenheten

En olje senderenheten, også kalt en oljetrykk sensor eller bryter, kontrollerer olje lampen eller måle i et kjøretøy. Den som varsler føreren av eventuelle problemer med oljetrykk. Lavt oljetrykk kan føre til motorskade, men du kan teste senderenheten hvis du tror det er ikke nøyaktig. Du kan kjøpe eller leie en olje trykktesting sporvidde på de fleste auto deler butikker. Du trenger
oljetrykk senderenheten socket
Oil trykktesting måle
Ratchet
Skiftenøkkel
Byglingstråd med krokodilleklemmer
Pocket skrutrekker, Elektrisk tape

Vis flere instruksjoner
en

Check your oljenivå og tilstand og tilsett olje om nødvendig. Galt oljenivå kan ha en negativ effekt på trykkavlesninger. Etter å legge noe olje, kjør motoren på nytt for å bekrefte om en oljetrykk problemet fortsatt eksisterer. Kontroller indikatoren lys eller måle.
2

Finn oljen senderenheten, som vil bli skrudd inn i motoren blokk i nærheten av oljefilteret, med en enkelt ledning festet til den. Vri tenningen bryteren til "on" posisjon, med motoren "av".
3

Unclasp kontakten fra enheten forsiktig, ved hjelp av en lomme skrutrekker om nødvendig. Vær forsiktig så du ikke skader klippet med plass den på plass, som trolig vil være dekket med støv støvel. Oppmerksom på eventuelle endringer i dash manometer eller olje indikatorlampe. Hvis bilen er utstyrt med en måler, bør lese gå hele veien opp når frakoblet. Hvis den bruker en lys, feste en jumper wire til kontakten terminal og fest den til god jord på blokken eller til minuspolen. Den skal tennes. Hvis ikke, ligger problemet andre steder i kretsen, snarere enn i senderenheten.
4

Slå av tenningen og ta ut senderenheten med en socket, ved å vri til venstre. Det er mulig å gå ned i en liten mengde olje når dette gjøres. Bare tørk området rent.
5

Skru manuell testing måleren fast, tar seg ikke å ødelegge gjengene på motorblokken. Route resten av måleren og slangen inn i førersiden av hytta, vekk fra alle bevegelige deler, og tape den på innsiden av frontruten med elektrisk tape, slik at den kan leses mens du er på en prøvetur.

6

Slå på bilen og kjøre den rundt kvartalet et par ganger, mens observere testeren måler. Et normalt område er vanligvis fra 40 til 60 pounds per kvadrattomme (psi), avhengig av graden av akselerasjon. Hvis målingene er innenfor dette området og den forrige testen indikerer ikke et problem andre steder i kretsen, erstatte oljen senderenheten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67576.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer