Hvordan løser problemer med HVAC på en 2004 Chevy Pickup

GMs 2004 Chevrolet Pickups var tilgjengelige med varmeovner, varmeapparat og air condition-kombinasjoner og en dual automatisk klimakontroll system som gjør det mulig for separate innstillinger for passasjer og sjåfør. Problemer med systemene kan være relatert til temperaturen blir feil, luftstrømmen ikke være tilstrekkelig, og miljøspørsmål som misting og lukt. Problemer som dette kan rettes opp gjennom feilsøking. Instruksjoner
en

Clear snø, is og blader fra luftinntakene på bunnen av Chevy pickup frontruten hvis HVAC system ikke fungerer riktig. Denne ventilen er master innspill vent og er svært viktig fordi det gir luft gjennomstrømming for oppvarming, kjøling og ventilasjon.
2

Fjern shopping, leker og andre elementer fra undersiden av forsetene i utvidet cab pickups som bruker bakre sitteplasser. Air er distribuert til baksiden gjennom ventiler under forsetene.
3

Avdekke sensorene dersom temperaturen ikke blir vedlikeholdt på det automatiske systemet. Sensorer er funnet i headliner, og det er også en i avriming grillen i midten av instrumentpanelet som overvåker solvarme.
4

Snu klimaanlegg delen av HVAC til "resirkulering" hvis utenfor lukt kommer inn i pickup. "Resirkulering" kan ikke brukes med "Floor", "Tin", eller "defog" modus, imidlertid. Indikatoren blinker tre ganger hvis du prøver.
5

Prøv å fjerne eventuelt hette deflectors hvis du fortsatt har problemer. GM sier at panseret deflektor ikke vil føre til VVS-problemer, men at andre beslutningstakere 'enheter kan påvirke luft distribusjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67575.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer