Hvordan vet jeg om min Brake master sylinder er dårlig?

En lekker master sylinder vil føre til problemer med bilens hele bremsesystemet. En dårlig master sylinder kan gjøre et kjøretøy vanskelig å stoppe og farlig å kjøre, så det er viktig å reparere eller erstatte bilens master sylinder omgående hvis du bestemmer du har et problem med det. Instruksjoner
en

Åpne panseret, og sjekke bremsevæske reservoaret. Hvis den er lav, og du har nylig lagt væske, har du sannsynligvis en lekkasje et sted i bremsesystemet. En lekker master sylinder er en sviktende master sylinder, så du må sjekke master sylinder for lekkasjer.
2

Undersøk master sylinder tett. The master sylinder er metalldelen festet til bremsevæske reservoaret i de fleste biler. Se nøye på noen rør eller slanger for tegn på væske lekker ut. Hvis master sylinder vises fuktig eller drypper, er det lekkasje.
3

krype under bilen din, og se etter lekkasjer direkte under din master sylinder. Hvis det er en dam av bremsevæske under bilen, tilsvarende med master sylinder omtrentlige beliggenhet, er master sylinder lekker. Hvis det er bremsevæske pytter under den bilen som ikke samsvarer med master sylinder befinner seg, kan du ha en dårlig brems linje eller hjul sylinder som må skiftes.
4

Få inn i bilen, og trykk ned på bremsene for å sjekke trykket. Master sylinder styrer bilens hydraulisk bremsesystem og vedlikeholder væsketrykket. Hvis bremsene føler spretne, myk eller bløt, og du kan ikke finne en lekkasje eller ikke er lite bremsevæske, har master sylinder sannsynligvis sluttet å fungere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66203.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer