Feilsøking av en BMW 330ci

problemløsing for BMW 330ci kan fort bli en gjettelek hvis du ikke kan utføre en nøyaktig diagnose. Ved hjelp av det innebygde diagnostisk system, også kjent som OBD, kan du skanne 330ci elektroniske system for feilkoder, som kan dekodes å avsløre poeng for feil i dine 330ci og lette feilsøking prosessen. Code skannere er tilgjengelig på de fleste auto deler butikker og noen butikker vil selv utføre koden scan gratis. Du trenger
OBD Code Scanner
Vis flere instruksjoner
Instruksjoner
en

Finn frem OBD-porten i 330ci din som er funnet under rattet og over foten-brønner på førersiden av bilen. Porten vil være omtrent to inches bred og vil bli merket med "OBD2" eller "OBDII" for å indikere at det er den diagnostiske port.
2

Plug koden scanner inn i OBD port, og slå din 330ci tenningen til tilbehør posisjon eller slå av motoren på slik at elektronikken i bilen er aktivert. Merk eventuelle diagnosekoder at koden skanneren viser når 330ci elektroniske systemet er slått på.
3

Krysshenvisning de diagnosekoder med din lokale BMW-forhandler, en lisensiert mekaniker eller ved å referere en nettside slik som den er oppført i Resources i denne artikkelen. Når en komponent i 330ci din svikter, vil den innebygde datamaskinen ut en unik feilkode for sviktende komponent. Dette kan hjelpe peke deg til de områder av 330ci som er sviktende og trenger reparasjon.
4

Sjekk sikringsboksen på 330ci din for eventuelle blåst sikringer. Du kan identifisere en blåst sikring ved å se om metallet link på toppen av sikringene er tatt ut, og hvis det er en brun eller grå sot-lignende materiale på innsiden av sikringen. Dersom du opplever elektriske problemer, kunne den gamle sikringen være den skyldige . Ved å følge gird på sikringsboksen panel, kan du finne sikringer for komponenter som frontlykter, stereoanlegg og utslipp. Bytt sikringer som er nødvendig.
5

Sjekk om din 330ci har den riktige oljenivået ved å åpne panseret og finne peilepinnen. Trekk peilepinnen ut av motoren, tørk den ren, sett den inn peilepinnen tube. Dra pinnen ut igjen og undersøke hvor oljen sitter på peilepinnen i forhold til Oljenivåmerket indikatorer som er merket på peilepinnen selv. Legg væske om nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67159.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer