Slik feilsøker en 2001 Ford Windstar

The Windstar er en familie minivan produsert av Ford . Sin produksjon kjøre varte mellom 1994 og 2003 modell år. Informasjon som gis fra RepairPal , samt TSB og NHTSA rapporter tyder vanlige problemer forbundet med inntak manifold, inntak runner , bremseskiver og bakakselen. Begynn i disse områdene når du feilsøker eventuelle problemer som oppstår med Windstar . Du trenger
2001 Ford Windstar reparasjon guide
Vis flere instruksjoner
en

Undersøk instrumentpanelet for å se om "Check Engine" lampen lyser. Dette kan være et resultat av en lekkasje i innsugningsmanifolden . Flere deler må byttes ut for å bøte på dette problemet. Disse komponentene inkluderer vakuum linje, ventildekselpakning , manifold bolter og øvre inntak pakning.
2

Vær oppmerksom på håndtering av rattet når man bremser . Krampetrekninger bevegelser er vanligvis en indikasjon på fremre bremseskiver som har blitt vridd.
3

Lytt for en knocking støy under kjøring . Dette kan være en indikasjon på en ødelagt inntak løper. Den øvre inntak clamshell må byttes ut for å reparere dette problemet.
4

Undersøk bakakselen for å fastslå om det er sprukket eller har fullstendig brutt i to. Reparasjoner på akselen må utføres av en kvalifisert mekaniker .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67803.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer