Problemer en TP-sensor kan gi

The throttle posisjon sensor er en av motoren din mest vitale informasjonsinnhenting apparater, og muligens den mest avgjørende avhengig av hva slags oppsigelser den bruker. TPS forteller datamaskinen hvor langt du har åpnet throttle kniver, en bit av informasjon som det ikke kan ekstrapolere bruke noen annen sensor om bord. Hvis bilen begynner å bølge og check engine lyset dings, så det kan godt være lyden av disse jern bjeller tolling for uheldig effekt posisjon sensor. Tomgang Bølgende

En dårlig gass stilling sensor vil ofte først manifestere seg som en liten bølge - tilfeldig vekst og fall - i tomgang. Tomgang er når motoren er på sitt mest følsomme, når luftstrømmen går inn i motorens tiltak i kubikkcentimeter i stedet for cubic inches. På dette stadiet, kan en dårlig TPS etterligne symptomene på en dårlig inaktiv luft regulatoren.
Nøling under akselerasjon

Motorens nest mest følsomme punktet er under hard akselerasjon , når alt har å jobbe sammen perfekt for å få motoren til sin maksimale effekt potensial. En dårlig TPS vil sende en falsk signal til datamaskinen, informere det at du åpner og lukker gass. Datamaskinen vil justere drivstoff injektor og tenning timing å kompensere, bare for å slå det tilbake når oksygen sensorer oppdager avviket.
Surge i Speed ​​

spesielt fenomen kan være litt skummelt, men ikke alle kjøretøyene vil gjøre det. Under normale forhold, åpner bilens datamaskin inaktiv luft regulatoren til meter luft rundt gassen bladet på tomgang og deretter stenger ventilen når throttle bladene har åpnet forbi et visst punkt. Dette gir datamaskinen noe rom i form av en økende luftstrøm, som det kan gjøre Hvis oksygenet sensorene registrerer en rik tilstand. Resultatet er et anfall av utilsiktet akselerasjon eller kort streif i hastighet.
Kapping og Jerking

Når TPS når sitt nær-fiasko punktet, vil det gå fra sender en jevn bølgeform-signal til datamaskinen for å sende det til en på-av-signal som en lysbryter. Datamaskinen reagerer så raskt som det kan, sannsynligvis under inntrykk av at du har helt mistet forstanden. Hvis TPS ikke sender en konstant on-off signal, så kan det bare tilfeldig skyte mellom full på og full av. Datamaskinen er på et tap, og en mer alvorlig utgave av fosser manifesterer så tung rykk og kapping.
Stalling

Kjøp noen pene blomster og ring pallbearer, for dine TPS har offisielt døde. Steiling er den uunngåelige slutten progresjon fra tomgang fosser å kjøre fosser til kapping, og det er ingen vei tilbake herfra. Hvis du har opplevd alle de tidligere symptomer - eller kanskje til og med hvis du ikke har - og bilen begynner å tilfeldig dø på tomgang eller under cruise, så er det på tide å installere en ny TPS til spjeldhus
.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68337.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer