I Hear Servostyring Noise From My Jetta IV

The Jetta er servostyringen er ikke spesielt unik i bilverdenen, det er ikke engang unikt for en tysk bil. Som sådan, vil dens pumpe og stativ viser symptomer som ligner på noen annen bil etter en feilaktig installasjon, lave væskenivåer eller andre driftsforstyrrelser som fører til trykkøkning i systemet. Feilaktig installasjon
p Hvis du har byttet eller hadde din servostyring pumpe erstattes og det er emitting en hvining, så du kan ha vært utsatt for en installasjon gått galt. Jetta PS pumpen ikke prime seg selv, og den faktiske installeringen er å fylle den nye pumpen med væske gjennom sugerøret, slå på pumpen for hånd til væsken renner ut trykket side og deretter installere PS pumpe på braketten. . Merkelig, men sant
Normal Bypass Noise

Nesten alle servostyring pumper - inkludert Jetta-tallet - utnytte en bypass og en fjærbelastet ventil for å re -rute over-pressurize væske tilbake i reservoaret. Servostyring væske kan skape en markant susing når den passerer gjennom denne bypass ventilen, og kan selv bygge opp nok trykk til å midlertidig føre til at motoren rpm å slippe. Dette hvesende og rpm fall vil typisk skje når du dreier på rattet svært raskt eller holde den på fullt rattutslag.
Low Power Steering Fuid

lav servostyring væskenivåer vil tvinge pumpe til å begynne å pumpe luft. Den komprimerte luft går gjennom pumpen blir til millioner av små bobler i væsken på trykksiden av pumpen. Når de boble pop, avgir de små sjokkbølger av lyd som vibrerer servostyring væske pumpe og slanger. Når nok bobler pop i en kort nok tid, vil de føre til at linjen for å avgi en konstant summing, ellers kjent som servostyring sutre.
Kavitasjon

Kavitasjon er et fenomen knyttet til den som årsaker sutre ved lave servostyring væske nivåer, men er faktisk sin motpol. Kavitasjon skjer når så mye trykket bygger seg opp på trykksiden av pumpen at det ikke lenger kan presse væsken gjennom. Vakuum lommer laget av fordampede (kokt) olje bygge seg opp på baksiden av pumpen knivene, og den væske produserer en dempet bruset når det strømmer inn for å fylle dem. Kavitasjon kan være et resultat av en feil i systemet, men det kan også oppstå ved bruk utslitt eller feil girolje.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68336.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer