Front End innretting problemer

Hver sjåfør har hatt problemer med bilens justering på ett eller annet tidspunkt. De mest åpenbare tegn inkluderer dekkslitasje og bilen trekker til venstre eller høyre. Front end shimmy, snu lyder og hjulet bindende kan forveksles med innretting problemer når de kunne bli produsert av slitte fremre del og ubalanserte dekk. Feildiagnostisering av urelaterte symptomer kan føre til unødvendige reparasjoner. Cambervinkel
Dekk kan slites ut raskt med innretting problemer.

Ser på dekk fra fronten av kjøretøyet, representerer helningen på toppen av dekket, uansett, Cambervinkelen. For mye helling mot siden av motoren vil gi negativ camber og produsere slitasje på innsiden av dekket. Positive camber er merkbar når dekket lener seg på utsiden, hviler for mye av sin ytterkant (dekk skulder) på veien. Dette utgjør et problem som krever justering av dekket for å rettes ut, slik at hele bredden av dekket overflaten gjør jevn kontakt på veien. Enkelte gm biler krever addisjon eller subtraksjon av mellomlegg i den øvre styrearm for justering. Mange Fords har en "knoke" justering for å løse dette problemet.
Caster

Ser på dekkene fra siden av bilen og tegne en rett linje fra øvre kuleledd til det nedre kuleledd bestemmer vinkelen (måling av grader) av hjulet. Den vinkel faller sammen med dreining av rattet. Hvis toppen av den vinkel peker mot baksiden av bilen, betyr det at trinsen har beveget seg til den positive. Peker til den fremre indikerer en negativ måling. For mye avvik uansett fører sporing problemer. Dekket med mer negativ trinse vil trekke kjøretøyet mot den siden. Hvis caster måler for mye negativt på begge sider, vil styringsgruppen vises lys, noe som vil føre til at bilen til å vandre. For mye positiv på begge sider vil gjøre styringen tung og vanskelig å kontrollere. Caster må være satt til produsentens spesifikasjoner for hvert kjøretøy. Caster påvirker ikke dekkslitasje.
Toe

Ser rett ned på dekk fra ovenfor, er toe måling av avstanden mellom baksiden av dekkene og fronten. To forhjul vendt innover vil resultere i en "due-toed" utseende mens dekk som vender ut vises "bøyd". Et dekk kan stå overfor i, og ett dekk kan vender ut, noe som indikerer en blanding av de to. Dekkene bør settes på null grader peker rett nedover veien, i de fleste tilfeller, eller fraksjoner av en tomme uansett. Når dekkene er vendt mot hverandre i det fremre, betyr det at de har for mye spissing (innover) og dette kan radikalt bære begge dekkene på samme tid. Ekstrem toe-in fører til en "så tann" slitasje mønster. Toe må justeres på tie rod ender å bringe vinkelen tilbake i spesifikasjonen.
Senter Steering

En skjev rattet, mens du kjører ned en rett og flat vei, peker på et senter styring problem. Rattstammen låsemutter må løsnes for å tillate rattet for å slå og "torget" opp. Alle ratt ri på en viss sann vinkel, vanligvis angitt med en polstret tverrbjelke over rattet. Før midten styring kan settes, må den fremre enden dekkene trippet for ekte justering. Deretter senter styring kan innstilles. Mange sjåfører klager over at deres rattet ser skeivt eller skjeve, noe som gjør det en plage bare - det har ingen effekt på å trekke, vandrende eller dekkslitasje

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65331.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer