Hvordan vet jeg om du har en Broken U Joint

En universell felles (eller U -joint ) , som først ble unnfanget av av de gamle grekerne , er et joint i en stang som gjør at stanga til å bøye seg i mange retninger . Vanligvis u-ledd er funnet på den ene av endene av en bils drivakselen for det formål å overføre motorens kraft og dreiemoment fra overføringen til drivhjulene . Den U -joint gjør at bilen du skal håndtere dreiemoment på veien, uavhengig av veiforholdene . Det er flere indikasjoner på at en universal joint er brutt , noe som bør fikses umiddelbart, som en ødelagt U -joint kunne forårsake betydelig skade på bilen din . Instruksjoner
en

Sett bilen i gir. Hvis du føler en plutselig clunking eller sputtering , kan dette være en indikasjon på at den universelle felles er nesten ødelagt, eller at fettet har slitt og U -joint er anstrengt .
2

Kjør bilen forsiktig rundt kvartalet eller nedover veien . Hvis du merker en vibrasjon eller uvanlig rumling som oppstår når du akselererer , kan det hende at U -joint bæres eller nesten ødelagt.
3

Ta bilen til en sertifisert mekaniker . Han vil være i stand til å avgjøre om den universelle felles er brutt. Det er ingen måte å fortelle visuelt om universell felles er brutt. Bare en mekaniker kan diagnose og løse problemet uten å forårsake ytterligere skade på bilen din .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64494.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer