Slik lader Sealed blybatterier

En bly-syre batteri er en type batteri som kalles en "sekundær celle." En sekundær celle kan bli utladet og lades flere ganger. Mange blybatterier selges på bildeler butikker er lukket-celle (også kjent som "vedlikeholdsfri) batterier. Siden en "vedlikeholds-fri"-batteri ikke krever periodiske endringer i den sure elektrolytt-løsning, kan det være vanskelig å måle hvordan å holde et slikt batteri ordentlig charged.One løsning for å holde en "vedlikeholds-fri" (eller enhver annen sekundær celle ) batteriet ladet er trickle-lading. Dette lading metoden bruker en liten strøm for å holde batteriet ladet og er generelt ansett som en sikker lading metode. Du trenger
12-volt AC til DC strømadapter, Elektrisk tang
loddebolt og loddetinn
To batteri klemmer: en rød, en svart
Digital voltmeter, Elektrisk tape
Vis flere instruksjoner
en

Skjær tuppen av strømmen adapter og skille ledningene ca 6 inches fra hverandre. Stripp ledninger av ½ centimeter isolasjon.
2

Slå på digital voltmeter. Fest den røde (positive) sonde fra det digitale voltmeter til en av de synlige ledninger på strømadapteren. Fest svart (negativ) probe til den andre eksponerte ledning. Plugg strømadapteren inn i en stikkontakt. Hvis voltmeter registrerer 12 volt, feste et stykke av elektrisk tape for å markere ledning koblet til den røde sonde. Hvis voltmeter registrerer -12 volt, markere ledning koblet til den svarte proben.

Trekk ut strømadapteren fra stikkontakten og koble sondene.
3

Fest det merket ledningen til den røde batteriklemmen og loddetinn denne sammenheng. Fest den umerkede ledningen til den svarte batteriklemmen og loddetinn denne sammenheng. Koble den røde batteriet klemmen til den positive batteripolen. Koble den sorte batteriet klemmen til minuspolen. Plugg inn strømadapteren i stikkontakten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64493.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer