Hvordan sjekke Slitte Front kuleledd

Ball ledd er en ganske komplisert del av forhjulsoppheng og styresystemer av kjøretøyet. Mye er spurt av dem, de la suspensjon å bøye når du går over humper, la forhjulene å snu, og hold suspensjon sammen. Slitte kuleledd kan resultere i dårlig håndtering av kjøretøyet, og hvis de mislykkes, vil suspensjonen komme fra hverandre, noe som resulterer i tap av kontroll. Kontroll kuleledd for slitasje, så er det viktig å opprettholde et trygt kjøretøy. Du trenger
Bil jack
Jack står
Planke
Vis mer Instruksjoner
Bestem Kind of Ball Joint
en

Undersøk suspensjon type. Hvis du har en spankulere forsamlingen, har bilen en nedre A-arm og bare én ball joint. Hvis kjøretøyet har en fjær og sjokk, har du både en øvre og nedre A-arm, med to kuleledd, en i hver A-arm.
2

Se under fronten på bilen din og bestemme hva slags kuleledd du har. Inspisere hver ball joint nøye. Det er den runde foringen ligger på det punktet av "A" formen på A-arm, nærmest dekket, koblet til rattstamme.
3

Se nøye for å se om dine kuleledd har en slitasjeindikator. Den slitasjeindikator vil være enten en hylse som omgir smørenippelen eller en nål som strekker seg fra bunnen av kuleleddet. Noen kuleledd vil ikke ha en slitasjeindikator.
Se etter slitte kuleledd med Vehicles med to A-armer
4

Inspiser slitasjeindikator. Hvis foringen eller pin har trukket helt inn i kuleleddet, er enheten slitt og bør byttes. Hvis en er fortsatt stikker, er det kuleledd fin og du er ferdig. Hvis det ikke er slitasjeindikator, gå til neste trinn.
5

titt på suspensjon og finne ut om våren hviler på den øverste A-arm eller nederst A-arm. Hvis fjæren hviler på den øverste A-arm, plassere et trestykke mellom A-arm og kjøretøyets ramme.
6

Place bilen jack under fronten på bilen, og ved hjelp av en trygg jack punkt som angitt i brukerhåndboken, heve fronten på bilen. Plasser bukker under kjøretøyet og plasser dem slik at de skal sitte under bilen rammen. Senk vekten av bilen på bukker.
7

Plasser jack under A-arm, for biler med fjæren på den nedre A-arm. Hev jekk høy nok til å sette vekten av A-arm på jekken. Har hjelperen gripe dekket fra side øverst og nederst og rock dekk frem og tilbake. Se kuleledd mens hjelperen bergarter dekk. Hvis du oppdager noe slark i leddet, bør den byttes ut. Hvis kjøretøyet har våren hviler på øvre A-arm, gå til neste trinn.
8

Har din hjelper stein dekket frem og tilbake som beskrevet i trinn 4. Jekken er ikke nødvendig her, som trestykket du plassert tidligere avlaster spenningen på denne type kjøretøy. Se kuleledd for slark, og hvis det er pytt i leddet, har den erstattet.
Kontroll for slitte kuleledd med Vehicles med One A-arm
9

Løft fronten på bilen opp fra bakken og sikre trygt med bukker.
10

Sjekk kuleledd for slitasje indikatorer. Hvis Slitasjeindikatorene er helt tilbaketrukket, bør du erstatte dem.
11

Har din hjelper vrikker dekket frem og tilbake mens du ser på kuleledd for slark. På denne bilen bare du har en ball joint, på bunnen. Hvis noen pytt blir lagt merke til, har ballen joint erstattes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65810.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer