Hvor å Test en Coil Pack på en 1998 Ford Taurus

Ford Motor Company introduserte Taurus i 1986. 1998 Ford Taurus ble utstyrt med fire forskjellige versjoner av 3,0-liters Ford V-6 motor, en større 3,4-liters V-8 motor var tilgjengelig i 1998 Ford Taurus SHO, en høy ytelse Taurus sub-modell. Viklingslaget på 1998 Taurus er ansvarlig for å levere riktig mengde gnist til tennplugg ledninger, og måles ved tenning kontroll modul og spole modulen. Viklingslaget sekundære spoler eller innlegg er testet i kilohm. Du trenger:
1/4-tommers eller 3/8-inch skralle og socket sett
3/4-inch til 1-tommers maskeringstape
Black markør
multimeter eller ohmmeter

Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret av Taurus. Fjern den negative batterikabelen fra batteriet, med en skralle og socket å løsne kabelen. Visuelt lokalisere spolen pak på førerens side øvre del av motoren. Legg et stykke maskeringstape rundt hver tennplugg ledning. Marker tennplugg ledninger i samsvar med tallene på toppen av coil pakker. Hver spole pakke har to tennplugger vedlagt, samt to påstemplet inn i toppen viklingslaget.
2

Fjern de to tennplugg ledninger fra en av coil pakker. Juster multimeter eller ohmmeter til kilohm innstilling. Hvis ingen kilohm innstillingen er tilgjengelig, kan avlesningen på ohm-innstillingen. Plasser den positive eller røde enden av et ohmmeter nålen på den side av spolen stolpe som er merket med et "+" tegn. Plasser svart eller negativ nål på spolen post merket med "-" tegn. Kontroller at du har direkte metall mot metall kontaktene på toppen av innlegget. Les ohmmeter.
3

Mål lesing på ohmmeter med motstanden krav til den sekundære coil. Den sekundære coil motstanden skal være mellom 12,8 til 13,1 ohm. Hvis du ikke har en kilohm innstilling, skal lese fra ohm innstillingen være mellom 12 800 og 13 100 ohm. Dersom avlesningen på ohmmeter ikke er innenfor disse parametre, vil den viklede lag må skiftes ut. Skru inn de to tennplugg ledninger på spolen pack.
4

Ta målinger fra andre og tredje spiral pakker, utnytte instruksjonene i trinn 2 og 3. Bør du skifte hver tennplugg ledning med matchende nummer på toppen av spolen pack. Bytt spiral pakker etter behov, dersom de ikke faller i den angitte kilohm utvalg nevnt i trinn tre. Hvis alle dine målinger kommer ut innen spesifikasjonene, så spolen selve modulen må byttes - spolen modulen er komponenten på hvor de enkelte spiral pakker er montert
.
.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68093.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer