Hvordan diagnostisere en 2002 Chevrolet Silverado

En 2002 Chevrolet Silverado har mange diagnostiske systemer som kjører på samme tid, den mest tilgjengelige av disse er andre generasjon On-Board Diagnostic system og blokkeringsfrie bremser (ABS). Tilgang begge krever bruk av en håndholdt kodeleser og Silverados datalink kontakt (DLC). Silverado har andre diagnostiske arrays, slik som for SRS kollisjonsputer, og mens det kan også koble gjennom DLC, er håndholdt utstyr som ikke er lett tilgjengelig for den generelle forbruker. Du trenger
Diagnostic håndholdt utstyr
Vis flere instruksjoner
en

Åpne Silverados sjåføren side døren. Sett deg nøkkelen i tenningen sylinder, men la det snudd for øyeblikket. Se inn i førersiden benplass. Der under dashbordet og rattstammen, vil du finne Silverados DLC stikkontakt. Det er laget enten av svart eller grå plast og har 16-pinners mottakere. Det vil ikke være skjult bak en trim panel, og det vil være ute i det fri for enkel tilgang.
2

Koble diagnostiske håndholdt enhet til Silverados DLC. De fleste typer av skanneren bruker en lengde på diagnostisk kabel. Slutten av denne kabelen har en plugg med 16 pinner. Den skal passe til DLC uten problem eller trenger å tvinge det på plass.
3

Slå på diagnostiske håndholdte. Vri om nøkkelen i Silverado tenningen. Dette i sin tur vil aktivere Silverado elektriske system og sentral datamaskin. Avhengig av merke og type skanner du bruker, kan det hende du trenger å sveive Silverado motor før enheten kan synkroniseres med den sentrale datamaskinen.
4

Se på din håndholdte skjerm. Hvis enheten ikke har trukket OBD-II eller ABS-koder, har ikke produsenten forhåndsinnstilte enheten for kode automatisk henting. Rådfør deg med enhetens brukerhåndbok for instruksjoner om hvordan du skriver inn en skanning kommando. Både OBD-II og ABS skannere fungerer annerledes etter merke, og operative prosedyrer varierer fra enhet til enhet.
5

Bla gjennom kodene når du enheten har hentet dem fra sine respektive diagnostiske systemer. Du kan delvis dechiffrere OBD-II koder før du ser dem opp. Hver alfanumerisk kode som begynner med en bokstav som betegner en del av den Silverado påvirket. "P" står for "power train", "B" står for "kropp", "U" står for "nettverkstilkobling" og "C" står for "chassis." Noen "B" koder vil dekke brems funksjonalitet, men ikke de som omfattes av ABS-systemet. ABS koder er bare numerisk.
6

Slå opp betydningen av hver kode som vises på den håndholdte enheten. Enhetens manual kan inneholde en liste over koding definisjoner. For OBD-II scannere, innebærer denne listen generiske koder standard til alle post-1996 biler. General Motors har også en supplerende liste (se lenke i Resources for disse kodene). Vanligvis gjør de fleste kjøretøy eiers manualer ikke inneholde diagnostiske koding referanser.
7

Lag en liste over alle problemer for tiden rammet din Chevrolet Silverado. Hvis du velger ikke å fikse problemene selv, vil denne listen du spare penger på verksted, som du vil ha utført en diagnose for mekaniker, de fleste garasjer belaste diagnostiske avgifter
.
.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67156.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer