Overoppheting Eksos & Motor

Når eksos og motoren overopphetes , registrerer din drivverk en diagnostisk kode . En tekniker legger en skanner til ledninger system av drivverk til å lese kodene . Et tett kjølesystem eller sensoren kan være problemet. Temperatur Lett
p Hvis motoren overopphetes, kjøleveske nivå og radiator slanger for lekkasjer . Problemet kan være en radiator slange , termostat , en mislykket vannpumpe eller en opphoping av slam i kjølesystemet . En lekk toppakning eller sprekker i en sylinder eller motorblokken kan også være problemet .
Kjølevæske Sensor

kjølevæske sensor er en mester sensor som overvåker temperaturen i motoren . Denne sensoren kan påvirke drivstoff, tenning , utslipp og drivverk funksjon . Hvis kjølevæsken er ikke riktig temperatur , vil overføring stikke i et lavere gir . En uvirksom viftemotor og vifte vil føre til at kompressoren å frigjøre den.

Oxygen Sensor

Air drivstoff sensorer og oksygen sensorer er på baksiden av motoren i nærheten eksosmanifolden . De oksygensensorer i eksosmanifolden overvåke uforbrent oksygen i eksosen forlater motoren. Hvis oksygensensorer inn og ut av katalysator leste det samme beløpet , forårsaket din katalysator overoppheting .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66352.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer