Slik feilsøker en SV 1000 Motorsykkel Batteri

Feilsøking SV 1000 motorsykkel batteri krever bruk av et voltmeter. Et voltmeter er en enhet som brukes til å måle elektrisk strøm. De fleste batterier som brukes på biler (inkludert motorsykler) bruker en 12-volts batteri. Et 12V batteri er bare en enkel måte å beskrive spenningen på batteriet som er, i virkeligheten, må batteriet ha en hvile på 12,6 volt for å kunne betraktes som helt oppladet. Ved 12 volt, er batteriet opererer på bare 20 til 25 prosent av sin effekt og er nesten død. Siden dette ikke vil gi nok kaldt spy forsterkere å starte motorsykkelen, er det en god idé å feilsøke batteriet for å kontrollere at batteriet forårsaker problemer. Du trenger
Voltmeter
12V batterilader
Vis flere instruksjoner
en

Hook SV 1000 batteriet opp til en 12V batterilader. La batteriet lades helt opp eller til lampen på laderen lyser opp, noe som indikerer at batteriet er fulladet.
2

La batteriet hvile. En hvileperiode på 24 timer anbefales det å la batteriet lade til avgjøre til sin "hvile kostnad." Det hviler ansvaret er hvor mye strøm batteriet er klar til å gi etter å ha blitt fulladet og lov til å sitte --- uten belastning på det --- i flere timer (24 timer foretrekkes).

3

Slå voltmeter på og satt skiven til "volt"-innstillingen.
4

Touch den røde ledningen på voltmeter til den positive terminalen på batteriet. Deretter trykker du på den sorte ledningen på voltmeter til minuspolen på batteriet.
5

Kontroller spenningen avlesning. SV batteri bør lese 12,6 volt. Hvis det står mindre enn dette til et beløp, har batteriet sviktet og vil ikke holde en belastning. Det må byttes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64350.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer