Chevy Malibu Feilsøking

Mye kan gå galt med en Chevy Malibu, grunnet bare normal slitasje. Kontroll av hele bilen for hånd kan være tidkrevende, spesielt hvis du ikke vet det nøyaktige problemet. Det er en måte å fremskynde prosessen. Den Chevy Malibu er utstyrt med en rekke diagnostiske datamaskiner og sensorer. Disse systemene kan gi deg en liste over alle problemene som nylig har utviklet. Tilgang til hver av disse systemer krever at den samme fremgangsmåte. Du trenger
Diagnostic scanner
Vis flere instruksjoner
en

Åpne Chevy Malibu driver's-sidedør. Ta plass bak rattet og sette inn nøkkelen i tenningen. Start motoren. Dashbordet vil lyse opp. La lysene slå seg, men ta notater på hvilke advarsel Indikatorlysene forblir aktive. For eksempel, en aktiv "service-motoren snart" lys betyr at du er nødt til å få tilgang til bilens On-Board Diagnostic system. En aktiv ABS lys betyr at du blir nødt til å sjekke blokkeringsfrie bremsesystemet.
2

Slå av motoren og det elektriske systemet av. La nøkkelen i tenningen.
3

Finn Malibu Data Link Connector. DLC kan finnes under dashbordet og til venstre for rattstammen. Uansett systemet og skanner du velger, er DLC inngangsporten til å bli brukt. For eksempel OBD-II, ABS og Tire Pressure Monitoring System skannere alle gå gjennom DLC.
4

Fest diagnostisk skanneren til Malibu DLC-port. Alle skannere bruker en diagnostisk skanner som ender i en 16-pinners kontakt. Sett denne pluggen inn i DLC.
5

Slå på skanneren. Vri om nøkkelen i Malibu tenningen og ta opp bilens elektriske system. Noen typer diagnostisk maskinvare vil også trenge en aktiv motor. Hvis du bruker en slik enhet, starte Malibu motor.
6

Skriv inn et "read" eller "hente"-kommandoen i enheten. Hvordan du gjør dette ikke bare avviker med merkenavnet for apparatet du bruker, men systemet enheten er beregnet for. Følg nøyaktige instruksjoner som tilbys i manualen.
7

Gi enheten et sekund å grensesnitt med sin tiltenkte diagnosesystem. Når problemer eller feil koder vises på enhetens skjerm, kopiere dem til et eget ark.
8

Slå opp til koding definisjoner for hver av kodene du kopierte. Noen koder kan bli sett opp på den manuelle selges med diagnostiske maskinvare. Denne informasjonen kan ikke være komplett, men. En OBD-II scanner brukerhåndboken, for eksempel, inneholder bare grunnleggende, standard OBD-II feilkoder. General Motors har et eget sett med koder. Mest diagnosekoder lett kan finnes på nettet.
9

Undersøk komponentene som er angitt av kodene på listen din. For eksempel, hvis du har OBD-II koder som forteller om problemer med en bestemt tenning sylinder, sjekke alle sylindrene. Hvis du finner et problem med ett dekk sensor, sjekk de andre også.
10

Hold problem listen. Skulle du trenger å involvere en mekaniker, vil denne listen dekke eventuelle diagnostiske avgifter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67174.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer