The Back Seat Vil ikke folde ned i 2003 Saturn Ion 3/4 Door Coupe

De baksetene i din 2003 Saturn Ion kan legges ned, noe som åpner for mer plass i bilen. Den ekstra plassen er nyttig å transportere lengre, mer stumpe gjenstander som ikke kunne passe utelukkende i bagasjerommet eller baksetet kupé. Ved å brette ned Ion baksete, blir stammen og baksete eksponert for hverandre. Imidlertid kan problemer oppstår med klappemekanismen på Saturn Ion. Avdekke problemet med baksetene vil henvise deg med riktig løsning. Du trenger
lommelykt
Vis flere instruksjoner
en

Åpne bagasjerommet på din Saturn Ion. Også åpne begge passasjer dører. Dette vil tillate deg å operere effektivt i å oppdage problemet med baksetene 'klappemekanismen.
2

Gå inn bagasjerommet og se på utløserhendelen for baksetet klappemekanismen. Bruk lommelykt for å finne låsen håndtaket. Det det er fanget på en indre delen av stammen din, slipper spenninger og se om setet vil kaste.
3

Trekk låsen håndtaket hardt. Hvis håndtaket ikke vil trekke eller gi noen slakk, så din låsemekanisme sitter fast eller låst på plass fra innsiden. Hvis håndtaket gjør pull men setet vil ikke kaste seg, er det en annen sak.
4

Push baksetet nede mens du trekker i håndtaket låsen. Låsemekanismen på låsen låses på plass umiddelbart, selv før setet er justert. Dette kan være på grunn av mange grunner, inkludert, men ikke begrenset til, overdreven bruk og slitasje, eller Ion er ramme skiftende grunn av en ulykke.
5

Sit på baksetene inne Ion din. Hvis låsen og setet rikke litt, men setet vil fortsatt ikke fold, sjekk langs bretten av setet for et objekt som eventuelt blokkerer folding handling av baksetet. Sjekk sidene og områder nærmest dørene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67383.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer