Har Koble et bilbatteri Fjern datamaskinen?

Per 1996 har alle biler som selges i USA er utstyrt med en innebygd diagnostikk datasystem som beholder feilkoder og motor innstillinger i minnet. Noen har evnen til å beholde den kode opptil flere timer etter frakobling fra batteriet, avhengig av kjøretøytype og datamaskin evner. Men i de fleste biler, når batteriet er koblet fra, forsvinner bilens datamaskin minne. Selv om dette er en enkel løsning for å kvitte seg med koder, er det ikke tilrådelig med mindre du har løst problemet med bilen først. Innstillinger Keeper

Bruk en innstillinger keeper som vil spare datamaskin koder, radio innstillinger og andre innstillinger som normalt går tapt når du kobler bilens batteri. De fleste av disse små enheter kobler til sigarettenneren eller den valgfrie 12-volts plug-in port på mange biler. Enheten vil opprettholde den innebygde diagnostiske datamaskinens innstillinger, radio innstillinger, alarm tyveri avskrekkende innstillinger og andre personlige innstillinger når du må bytte ut eller fullføre vedlikehold på batteriet og koble den fra bilen.

Sjekk Engine Lett

Når du først starter bilen, check engine lyset blinker og slår seg av etter at motoren kobles inn. Dette er en indikasjon på on-board diagnose datamaskinen er funksjonell og fungerer. Hvis lyset kommer på og ikke går av, noe i systemet som indikerer et problem. Dette skjer etter at du kobler fra batteriet, og maskinen skal fullføre system sjekker og "relearn" bilens drift. Dette kan ta flere miles og noen turer for å fullføre.

OBD Readiness Statusindikatorene

Alle om bord diagnostiske datamaskiner har en OBD beredskap status indikator, noe som betyr at dataskjermer sensorer og betingelser i bilen og leverer en "klar" som indikerer at alt er bra i enkelte systemer. Avhengig av modell og kjøretøy produksjonsdato, fullfører maskinen opp til 12 kontroller. Ved testing utslipp, for eksempel, har datamaskinen en "klar" eller "ikke klar" status. Når du hukommelsen forsvinner, vil det ta opp til 50 miles og noen turer til datamaskinen for å fullføre alle kontrollene og gi en "klar" status eller kaste en feilkode. Omskolering drivstoff verdiene kan ta opp til 500 miles, avhengig av kjøretøyet. Når systemet er i "ikke klar"-status, vil det ikke passere OBD-II del av smog utslipp tester.
Scan Tool
p Hvis du vil å finne ut hva feilkoder kommer opp med datamaskinen, eller trenger å bekrefte hvorfor check engine lyset kommer på, leie eller kjøpe en OBD-II scanner for å sjekke kodene og finne problemet. Noen auto deler butikker vil også fullføre sjekken gratis. Det er viktig å beholde innstillingene på datamaskinen slik at du kan finne eventuelle kjøretøy problemer. Koble fra batteriet for å fjerne innstillingene er ikke anbefales, det ikke løser problemet og koder vil nullstilles når bilen fullfører de nødvendige turene og miles for kjørecomputer å levere sine diagnostikk
.
.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68468.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer