Slik feilsøker en Chevy Silverado Heater

Varmeapparatet i din Chevy Silverado leverer varmen til hytta. Det kan være flere grunner til at det ikke fungerer skikkelig. Varmen i Silverado er levert av varm kjølevæske kjører gjennom motorkjølesystemer kanaler. Noe av dette kjølemiddel er viderekoblet fra kjølesystemet til et varmeapparat kjerne. En fan blåser deretter på kjernen til å blåse varm i luften i kabinen. Før du går erstatte et varmesystem i Silverado imidlertid feilsøke varmeapparatet i bilen din. Instruksjoner
en

Slå av motoren på og la motoren varmes opp til normal driftstemperatur. Normal driftstemperatur er nådd når nålen på temperaturmåleren sitter på eller nær midten merket på måleren.
2

Slå ovnen på den høyeste innstillingen og sette viftehastigheten til høyeste innstilling.
3

Åpne panseret og legg hånden din over den øvre radiator slangen. Sjekk for å se om det er varmt. Hvis det er, så kjølevæsken strømmer gjennom kjølesystemet som det skal.
4

Sjekk radiatoren til varmeapparatet kjernen slange. Slangen som går til brannmur bør også være varm. Hvis det ikke er, så termostaten kan være defekt.
5

Sjekk å se om det er varmen som kommer inn i kabinen. Hvis det ikke er varme, har varmeapparat kjerne sviktet og må skiftes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64632.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer