Hvordan diagnostisere en defekt dynamo

The ladesystemet i bilen eller lett lastebil består av batteri, dynamoen, og den tilhørende ledninger. Riktig diagnose av dynamoen omfatter testing og inspeksjon av hele ladesystem. En svak eller defekt ladesystem kan resultere i redusert motorytelse og elektriske systemfeil. Det kan også skade batteriet og /eller katalysator. Testing er godt innenfor den gjennomsnittlige hjem mekaniker evne, og krever grunnleggende verktøy for å fullføre. Du trenger
Automotive krets tester
Digital volt /ohm meter
service manual
Vis flere instruksjoner
en

Test batterispenningen ved å feste fører fra den digitale volt /ohm meter til batteripolene. Den minste batterispenning for forsvarlig drift av det elektriske anlegget er 12,5 volt, med tenningslåsen i av-stilling. Hvis batterispenningen er under dette, må du lade batteriet før videre testing for å eliminere feil resultater.
2

Test for batteri spenning på den store strømmen ledningen på baksiden av dynamoen. Batterispenningen må være til stede her for å slå feltspolene på i dynamoen. Hvis spenningen ikke er til stede, sjekk sikringer og ledninger for åpne kretser.
3

Start motoren og teste spenning på batteriet med motoren i gang. Det bør være 13,5 volt til 14 volt hvis dynamoen fungerer som den skal. Slå frontlysene på fjernlys, og varmeapparatet viftehastigheten til høy. Spenningen skal være stabil, eller stige litt, for å møte den ekstra etterspørselen av elektrisk tilbehør.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64711.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer