Hva kan være galt hvis Min 1994 Mazda 929 vil ikke starte?

For at 1994 Mazda 929 til start, må flere ting skje. Batteriet må ha en god kostnad for å slå startmotoren når du vrir om nøkkelen i tenningen og utløse startsolenoiden. Tennplugger må fyre og drivstoff og luft må være tilgjengelig i motoren. Når disse komponentene ikke klarer å fungere sammen, vil ikke bilen starte. Batteri
p Som batterier alder, de mister sin evne til å holde en elektrisk ladning. Dette kan bli forverret av lange perioder uten bruk og ekstremt varme eller kalde temperaturer. Hvis Mazda gjør en klikkelyd når du vrir om nøkkelen, men går ikke rundt, er et batteri problem sannsynlig. En batterilader eller hoppe kabler kan brukes til å få bilen i gang i de fleste tilfeller, men en kvalifisert mekaniker bør sjekke og skifte ut batteriet hvis det er nødvendig.
Starter

Når du vrir om nøkkelen, slår startsolenoiden på, slik at kraft til å kjøre fra batteriet til startmotoren, som spinner og slår over motoren. Hvis du hører en surrende lyd som høres ut som noe spinne veldig fort, kan våren mekanisme inni starteren din har slitt ut. Hvis batteriet er fulladet, men ingenting skjer når du vrir om nøkkelen, kan startsolenoiden har brent ut og trenger utskifting.
Gnist plugger
< p> Tennplugger, som navnet tilsier, produsere en gnist inne i motorens sylindrer å tenne drivstoffet og holde motoren i gang. Tennpluggene brann i en bestemt rekkefølge og må være i god form for å starte motoren og kjøre. Du kan fjerne tennpluggene med en dyp pipenøkkel eller en spesiell tennpluggnøkkel og visuelt inspisere dem for riktig funksjon og deretter erstatte dem hvis nødvendig.
Fuel System

En tom tank er et overraskende vanlig grunn til at motorene ikke klarer å starte. Antar det er rent drivstoff i tanken, inkluderer en utbrent drivstoffpumpe, en tett dieselfilter og tett injektorer problemer som hindrer drivstoff fra å komme til motoren. Hvis motoren dreier sterkt, men ikke fange og starte, kan du fjerne en tennplugg og lukte det å se om bensin er nå motoren.
Luftfilter

En motor trenger luft samt drivstoff til å kjøre. Selv om det er sjelden for et luftfilter til å bli så tett at Mazda ikke vil starte, er luftfilteret lett å inspisere, så det er verdt å se, spesielt hvis bilen har kjørt dårlig og blir verre over tid. Filteret er under en firkantet, svart plasthus i motorrommet. Hvis det er dårlig tilstoppet med skitt og rusk, må den skiftes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66952.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer