Slik feilsøker den MAF på en Ford Explorer

Massen luftstrømmen sensor i din Ford Explorer måler volumet og tettheten av luft som strømmer inn i motoren slik at kjørecomputer kan beregne riktig drivstoff krav til motorens aktuelle driftstilstand . Etter hvert som luften suges inn i motoren, strømmer det over en termistor som varierer dets motstand i forhold til luft volum og temperatur. Denne motstand indikerer massen av luft og maskinen gjør de respektive justeringer til injektoren puls-bredde. Du trenger
Digital volt /ohm meter
Automotive krets tester
Scan
Vis flere instruksjoner
en

Start motoren. Still den digitale volt /ohm meter for å måle D /C volt. Finn MAF sensor. På både 4,0 liters V-6 og 5,0 liters V-8 motorer, MAF sensoren er plassert på toppen av luftfilteret boliger.
2

Back-probe den elektriske kontakten (trykk testen fører fra apparatet til det elektriske tilkoblingsorgan fra ledningen side av koplingen) på de to ledninger som er merket "A" og "B" på kjøretøyets ledningsnett. Et minimum av 10,5 volt er nødvendig for MAF å fungere skikkelig. Hvis spenningen er lav, lade batteriet. Hvis spenningen er 0 volt, sjekk strømkretsen fra kjørecomputer.
3

Back-probe den elektriske kontakten på ledningene som er merket "C" og "D" på elektrisk kontakt. Hvis spenningen er mellom 0,34 volt og 1,96 volt, er MAF fungerer som den skal. Hvis det ikke er spenning, eller spenningen er utenfor rekkevidde, erstatte MAF sensor.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66951.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer