Slik installerer en termostat i en 1998 Camry

Vær oppmerksom på kjølesystemet på den 1998 Toyota Camry fordi eldre motorer vil bygge opp motoren slam i systemet. Denne massen kan samle seg rundt termostaten inne i inntaket manifold og forårsake overoppheting av motoren. Hvis motoren i din Camry overopphetes, kan det koste flere tusen å ha motoren gjenoppbygd. Skift termostaten som et forebyggende tiltak. Du trenger
skrutrekker
Wrench
RTV silikon pakning maker
Vis flere instruksjoner
en

Lirk radiator slangen holdeklipsen av inntak tube termostathuset med en flat skrutrekker og trekk deretter radiator slangen av inntak tube.
2

Fjern termostathuset fra inntak manifold av Camry ved å fjerne de to boltene som holder den inn plasser og deretter ved å trekke oppover på huset. Dette utsetter termostaten inne i inntaket manifold.
3

Løft oppover på termostaten for å fjerne det fra inntak manifold. Trekk termostat pakning av inntaket manifold og kast begge elementene.
4

Plasser den nye termostaten inn i inntaket manifold og fest termostaten ved å hvile den på leppe som ligger like under radiator væskenivået.
5

Plasser en perle av RTV silikon pakning maker rundt den nederste kanten av termostathuset og deretter bolt termostathuset tilbake på inntak manifold av Camry.
6

Skyv radiator slangen tilbake på inntaket tube av termostathuset og sikre den ved hjelp av holdeklipsen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64912.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer