Hvordan finne en drivstofflekkasje

En av de mest kritiske spørsmålene du kan ha med din bil er en drivstofflekkasje. I tillegg til den irreversible skade et brennstoff lekkasje kan føre til at over tid, er det en stor risiko for at lekkasjen kan antennes og spore brann gjennom gassledningen til en motorblokk. Her er hva du må gjøre for å finne en drivstofflekkasje før det er for sent. Du trenger
papp eller hvit plakat bord
Lommelykt
Tenger
Fuel lekkasje detektor system (valgfritt)
Florescent lys (valgfritt)
Vis flere instruksjoner

en

Place papp eller hvit plakat bord under bilen og la bilen å kjøre i fem til ti minutter i et åpent område, og deretter kutte motoren. Trekk pappen fra under bilen og sjekke for å se om det har igjen noen flekker. Hvis ikke, kan dette bety at lekkasjen er svært liten, eller at det ikke finnes noen i det hele tatt.
2

Crawl under bilen med en lommelykt og en tang. Stram alle beslag på gassledningen. Dette er svært viktig fordi det kan bare være at beslagene har løsnet og lekkasjen kan løses ved å sørge for at alle skruer og lagre er helt festet.
3

Spore drivstoffslangen til tank og søk etter lekkasjen. Mindre lekkasjer er mindre synlige, men også vanskeligere å finne. Det er bedre å finne lekkasjen, mens det er mindre, fordi det vil bli større og mer av et problem med tiden. Du kan finne det nødvendig å kjøpe en drivstofflekkasje detektor system. Dette innebærer et fargestoff som lyser opp fluoriserende lys og fordeles med drivstoff i bensintanken. Dette er perfekt for å finne små lekkasjer av noe slag i bilen din og kan bli funnet på ditt lokale automotive butikk.
4

Ta bilen til din lokale mekaniker hvis du har tatt alle de nødvendige forholdsregler, men fortsatt mistenker at det kan være drivstoff lekker fra bilen. Dette er definitivt en av de tilfellene der det er bedre å være safe than sorry.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64199.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer