Problemer med vann i Gas

bilmotorer få makt ved å brenne drivstoff. Når det er vann blandet med drivstoff, vil din bil eller lastebil ikke kjøre så bra som den burde, fordi vann er ikke brennbart og vil ikke brenne. Vann i bensin kan føre til betydelige problemer for bilen din og føre til kostbare reparasjoner, så det er viktig å håndtere situasjonen på riktig måte hvis du mistenker at bilen har en dårlig tank med bensin. I noen tilfeller kan det være nødvendig å ha en mekanisk pumpe ut den dårlige gass manuelt i stedet tillate kjøring av kjøretøyet på urent brennstoff. Etanol og vann

Nesten all bensin som selges i USA inneholder etanol, som er en alkohol-baserte kjemiske lagt til drivstoff for å bidra til å redusere forurensning og spare drivstoff ressurser. Men binder etanol til vann, og hvis det er nok vann i drivstoffet ditt, etanol og vann vil skille seg fra bensin og legger seg i bunnen av drivstofftanken. Bilen kan ikke kjøres på denne blandingen, og vil oppleve alvorlige motor feil når dette stoffet når din motor.
Running Dårlig

En liten mengde vann i bilens bensin vil påvirke kvaliteten av brennstoffblandingen. Hvis motoren din blir intermitterende doser av ikke-brennbart vann sammen med bensin, vil den spytte, frese og kan selv stall. Heldigvis kan en drivstoff behandling eller additiv hjelpe med dette problemet.

Dårlig drivstofføkonomi

Biler vil ikke kjøre på vann. Hvis bilen din har vann blandet med drivstoffet, vil det kreve mer faktiske bensin for å holde i gang for å motvirke vannet. Hvis bilen din har en tank med bensin som er 95 prosent bensin og 5 prosent vann, vil bilen oppleve minst en 5 prosent nedgang i drivstofføkonomi for at tank av gass. Dette skjer fordi fem prosent av væsken i gasstanken er essensielt ubrukelig hvis ikke direkte skadelig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66594.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer