Hvordan sjekke om en bil Kompressor er Working

Hvis bilens klimaanlegg /oppvarming systemet ikke ut til å virke som den skal, kan det være et par forskjellige grunner. Selv air condition-systemer er ikke den mest kompliserte delen av en bil, de er ikke enkle å diagnostisere og reparere. Du kan sjekke bilens kompressor for å se om det fungerer. Men du bør ha en erfaren mekaniker erstatte denne delen, som det innebærer å arbeide med høytrykks-systemer. Du trenger
Freon lade kit
UV fargestoff
Black light
Glidemiddel
Vis flere instruksjoner
en

Slå bilen på og rull ned vinduene. Slå av radio og klimaanlegg. La bilen for å kjøre til den når normal kjøring temperaturen og slå av klima bryterne på "cool". Lytt til kompressoren å sparke på. Hvis du ikke hører det, slår bilen av og åpne panseret. La motoren avkjøles.
2

Kontroller kompressorens elektriske ledninger for avbrudd, pauser eller brennmerker. Hvis noen elektriske ledninger er koblet fra, koble dem. Hvis du ser pauser eller brennmerker i ledninger koble ledningene og ta kompressoren til en utdannet tekniker for reparasjon. Hvis ingen pauser eller brennmerker er til stede, åpne sikringsboksen på førersiden. Les brukerhåndboken eller diagrammet på sikringen døren for å finne sikringene tilsvarende klimaanlegget. Erstatte eventuelle sikringer som er gått.
3

Fest en freon lade settet til klimaanlegget. Følg produsentens instruksjoner for hvordan å koble opp lading kit til bilen. Legg UV fargestoff til opplading linjer. Starte bilen og slå på klimaanlegget på sin kuleste innstillingen. Når UV fargestoff har kommet inn i air condition-systemet, slår bilen av og trekke den inn i en garasje.
4

Slå av garasje lys og blokkere vinduer med papp for å lage et mørkt miljø. Skinne et svart lys under panseret og se etter en grønn væske glødende under svart lys rundt luftkompressor. Hvis du ser grønn væske glødende, betyr det at kompressoren er lekker. Ta bilen til en erfaren mekaniker for å ha kompressoren erstattet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67908.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer