Feilsøking en Fuel Pump på 1995 960 Volvo

Volvo 900 serien var mellomstore biler som ble produsert i 1980 og 1990. Volvo 960 ble første gang produsert i 1991. Det ble solgt over hele verden, og tilbød en helt ny aluminium 24-ventilers DOHC inline sekssylindrede motoren. Volvo besluttet å avslutte produksjonen av 960 i 1998. Den 960 er utstyrt med en bensinpumpe som hjelper stafett gass i drivstofftanken til 960 motor. Bensinpumpen kan slites ut eller ikke klarer å fungere ordentlig. Det er visse skritt du bør ta for å riktig feilsøke en drivstoffpumpe å se om det må repareres eller erstattes. Du trenger
Fuel trykkmåleren
Tenger
Vis flere instruksjoner
en

Lær symptomene på en sviktende drivstoffpumpen. Din Volvo vil reagere på bestemte måter når bensinpumpen ikke er riktig fungerer. De primære reaksjoner er bilen ikke starter og motoren kveles når gasspedalen trykkes ned.
2

Lytt å se om drivstoffpumpen er engasjerende før Volvos motoren starter. I rolige omgivelser, setter du tenningen nøkkelen i tenningen og vri om nøkkelen ett hakk til høyre slik at batteriet er på, men ikke motoren din. Når nøkkelen vris drivstoffpumpen bør begynne å operere. Drei nøkkel av og tilbake til den rette hakk flere ganger for å sikre at pumpen ikke konsekvent tennes. Du kan trenge en annen person til å hjelpe deg lytte til drivstofftanken på bilen hvis du ikke kan høre det som du sitter i førersetet.
3

Test Volvos drivstoff press. Finn Schrader ventil på motorblokken av bilen. Det er normalt plassert ved siden av dynamoen og ligner luftventilen på en bil eller sykkel dekk. Skru en drivstoff trykkmåler i Schrader ventil og sjekke drivstofftrykket for Volvo. Riktig drivstoff system press for Volvo er 44 pounds per kvadrattomme.
4

Kontroller drivstoff trykkregulatoren på Volvo. Et lavt drivstoff press lese fra drivstoff trykkmåler betyr ikke nødvendigvis drivstoffpumpen har sluttet å virke og må skiftes. En feil fungerende drivstoff trykkregulator kan også slippe bilens drivstoff press. Brenselet trykkregulatoren er plassert mot fronten av motorblokken av bilen. Klem forsiktig på gummi slangen som går fra regulatoren med noen tang. Mens du klemmer, se å se om drivstofftrykket øker til et normalt nivå. I så fall har regulator mislyktes, ikke bensinpumpen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67063.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer