Slik feilsøker en Coil i en 2000 Ford F-150 Triton

Ford F-150 ble introdusert i 1975 og til slutt erstattet Ford F-100 helt. Den 2000 Ford F-150 var utstyrt med et 4,2-liters V-6-motoren i basen lastebil, selv om en 4,6-liters V-8, og 5,4-liters Triton V-8 ble valgfritt. Tennspolen fordeler gnist til tennpluggene på motoren og styres ved tenningen kontrollmodulen. Testing tennspolen er noe lett. Triton V-8 har separate sløyfer over hver sylinder, mens den andre V-6 og V-8 motorer bruker spiral pakker som gir gnist til flere spoler. Du trenger
multimeter
maskeringstape
svart markør
Vis mer Instruksjoner
Kontroll for Power Mellom Ignition Control Module og Coil
1 < p> Enter førersiden av F-150. Vri tenningsnøkkelen til "på"-posisjon uten å starte lastebilens motor. Åpne panseret på bilen. Still ditt multimeter til volt innstilling.
2

Fjern en av de elektriske kontaktene fra en coilen for hånd. Slå kontakten enden mot deg. Sett den røde og svarte prober fra mutimeter din inn i hver enkelt av de elektriske kontaktene plug hull. Disse hullene er start /run hullet, og CD hullet. Test spenningen mellom tenning kontroll modul, eller ICM, og spolen. Avlesningen på multimeter din skal ikke være mindre enn 1 volt og ikke mer enn 10 volt.
3

Gjenta trinn 2 for å fullføre testen på alle åtte ICM til tennspolen kabeltilkoblere . Dersom målinger for en eller flere kontakter ikke er innenfor de gitte spesifikasjoner, deretter hele ICM å kveile ledningsnettet eller ICM er dårlig.
Kontrollere Ignition Coil Resistance
4 < p> Åpne panseret på F-150. Koble den negative batterikabelen med en skralle og socket. Still ditt multimeter til ohm innstillingen.
5

Fjern en av de tennspolen el-kontakter fra spolen. Stikk den røde sonden fra en spiral på en av de elektriske ledende delene på spolen. Sett den svarte proben til den andre elektriske spiss. Målingen på multimeter bør være mellom 0,3 og 1,0 ohm.
6

Gjenta trinn 2 i denne delen for å fullføre motstand testing på alle åtte sløyfer. Bytt spoler som trengs hvis de ikke faller innenfor de angitte spesifikasjonene for motstand. Installer den elektriske kontakten når du er ferdig å teste eller erstatte noen av spolene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68512.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer