Kan en defekt drivstoffpumpe Årsak Overdreven Gas Usage?

The drivstoffpumpe, som resten av drivstoff systemet, er en ganske enkel enhet. Bensinpumpen feil nesten alltid resultere i en nedgang i drivstoff press, noe som kan påvirke drivstofføkonomi: bare ikke slik du tror. Hvis du mistenker at drivstoffsystemet koster deg dollar på pumpen, og deretter vurdere alle aspekter av det før synker pengene dine inn i en ny pumpe. Motor Basics

Kjernen er en motor bare en stor kjemisk konvertering enhet. Den bruker den kjemiske energien som er lagret i drivstoff for å skape trykk og varme, noe som presser mot stemplene for å skape mekanisk energi. Denne konverteringen arrangementet skjer via forbrenning, som er hva som skjer når du kombinerer drivstoff og oksygen i akkurat de rette proporsjonene og tenne den. Bensinmotorer er oksygen begrenset, noe som betyr at de er laget for å gå tom for luft før de gjør drivstoff. Ha dette i bakhodet når du tenker på hva bensinpumpen gjør
Fuel Systems

En drivstoffpumpe ikke beveger seg bare drivstoff, som navnet tilsier.: Det trykksetter drivstoffledningen. Forgassermotor applikasjoner trenger sjelden mer enn ca 10 kPa brennstofftrykk, på grunn av det faktum at drivstofftrykket seg bare strømmer inn i et reservoar brennstoff i forgasseren. Av bensin, men krever langt høyere trykk for å skyve drivstoff gjennom den lille åpningen i injektoren. Lavt drivstoff press vil redusere mengden drivstoff går gjennom, mens høyere drivstoffpriser presset vil øke det til et punkt.
Rik og Lean Forhold

Alt annet er likt, vil bare et drivstoff-rik tilstand føre til at motoren for å slippe inn drivstofføkonomi. En rik tilstanden skjer når det er mer drivstoff går gjennom motoren enn oksygen kreves for å brenne det. En dråpe i drivstofftrykket - via en defekt pumpe eller tette filtere - ville sulte motoren drivstoff, forårsaker en mager eller drivstoff-dårlig forfatning. Bensinpumpen feil vanligvis kommer i en av to varianter: Enten motoren svikter eller pumpen vanes oppbrukt. I begge tilfeller ser du på en nedgang i drivstoff trykk og drivstoff sult.
Mulige årsaker

Mens drivstoffpumper har en tendens til å svinge i press før de mislykkes , sjelden vil du finne trykket pigg over fabrikkinnstilling. Så forlater at ikke bensinpumpen, men drivstoffpumpen trykkregulator som den mest sannsynlige mistenkte her. En dårlig trykk regulator eller sviktende drivstoff trykksensor kan la pumpen kjøre på en høyere psi enn fabrikkinnstilling. Hvis drivstofftrykket går gjennomgående høy, vil injektorene pumpe litt mer drivstoff gjennom enn de burde. Dette kan, hypotetisk, resultere i en nedgang i drivstofføkonomi dersom datamaskinen ikke har et program for å kompensere for den økte drivstoff press.
Andre hensyn

Mens bensinpumpen feil vil ikke ofte føre til et fall i drivstofføkonomi, forskjellige datamaskiner har ulike metoder for å håndtere dem. For eksempel, hvis en datamaskin registrerer et hurtig fall i trykket i systemet, kan det åpne injektorene mer for å kompensere. Hvis drivstofftrykket svinger tilbake til normal med injektorene åpne lenger, går mer drivstoff inn og motoren går rikt. Siden det tar mer tid for gassen å gå gjennom motoren enn det gjør for trykksensor til å reagere, kan slikt press svingninger føre til en netto økning i drivstoff-til-luft-forhold og en nedgang i drivstofføkonomi. Denne situasjonen er ganske usannsynlig, men ikke umulig avhengig av ditt system.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68511.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer