Hvordan diagnostisere motorproblemer i en 1997 Jeep 4,0

Du kan diagnostisere 1997 Jeep motorproblemer med et øye og øre for detaljer. Noen ganger er det ikke nok, og feilsøking ved prøving og feiling kan være tidkrevende. Siden Jeep ble produsert etter 1996, kan On-Board Diagnostics systemet være til stor hjelp. Jeep datamaskin overvåker konstant motoren og problemer er tildelt koder. I utgangspunktet er disse kodene anses "ventende", og hvis de skjer nok, slår de inn "feilkoder." Deretter blir din tjeneste motor lys aktiv. Du kan hente begge typer koder med en OBD-II scanner. Du trenger
OBD-II scanner
Vis flere instruksjoner
en

kontakt med manuell for den nøyaktige fremgangsmåten for hvordan du bruker skanneren. Prosessen er lik i ånd, men det er variasjoner. Noen forskjeller er minimal, som knappetrykk. Andre forskjeller er operative, som hvorvidt skanneren selv-aktiverer og henter koder uten en kommando som blir tastet inn også gjøre oppmerksom på hvor OBD-II-kode beskrivelser er, som du trenger for å referere til dem senere.

2

Åpne sjåføren side døren og se under dashbordet. Finn den diagnostiske data link stikkontakt. Den inneholder 16 pin-mottak spor. Dette uttaket vil bli avdekket, og det vil være til venstre for rattstammen.
3

Hook din OBD-II scanner opp til data link uttaket.
4

Slå det elektriske systemet eller motoren på. Hvilken avhenger av skanneren du eier. Også slå skanneren på hvis det ikke slår seg på, og tast inn eventuelle nødvendige "lese" kommandoer.
5

Slå opp kodene som vises på skanneren lese-out. Du trenger skanneren håndbok for dette. Skanneren vil skille mellom feilkoder og ventende seg. Slå opp feilkoder først, som de har skjedd oftere. Skulle skanneren ikke inneholde koden definisjoner, må du finne denne informasjonen på nettet. Også har Chrysler supplerende OBD-II koder som jeep biler bruker. Du vil sannsynligvis ikke finne disse kodene i manualen.
6

Slå av Jeep off. Slå skanneren av og hekte den av data link uttaket. Pop Jeep hette, og bruke problemer og ventende koder som utgangspunktet for videre undersøkelser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66262.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer