Min Infinity Vil ikke gå i revers

Transmission problemer kan være svært kostbart å reparere. Ofte sendinger må tas ut og helt demontert for å finne årsaken til et problem, en jobb kun erfarne overføring mekanikere kan gjøre. Ikke stol "on-the-fly" mekanikk prøver å ta ut overføringen i sine bakgårder, og lover å løse problemet. Hvis en bil ikke skifte til revers, sjansene er svært høy at intern skade forårsaker feilen. Det er imidlertid et par ting du kan prøve å gjøre selv før du betaler en overføring butikken for å gjøre jobben. Instruksjoner
en

Sjekk overføring bryteren på Infinity din. Alle Infinities har elektronisk styrt girkasse. Hvis bryteren er dårlig, ikke datamaskinen får riktig signal å skifte til revers. Disse bryterne kan gå dårlig over tid, på grunn av korrosjon eller gunk få dem fast. En rask løsning ville være å skifte fra "Park" til "lav" veldig fort, flere ganger. Noen ganger løsner det manøver gunk eller korroderte rust og signalet går gjennom, flytte på bryteren igjen. Hvis det ikke fungerer, må sendingen din butikk gjøre jobben. Delene bør ikke koste deg mer enn ca $ 180, men er noe arbeid på en overføring arbeidskrevende fordi mange deler måtte gå av for å nå ødelagte deler som switcher. Selv erfarne overføring butikker vil trenge tre til fire timer for å ta ut gamle switchers og sette nye i.
2

Endre overføring væske. Det er en god idé å endre filteret også. Det er et billig forsøk på å utelukke annen mulighet før du har større reparasjoner utført arbeid: noen ganger små partikler, som gunk, får herdet smøremiddel eller metallspon fast mellom overføring plater. Det bør være en belastning bolt under overføring væske pannen. Løsne den, så la den gamle overføring væske avløp. Hvis det er en overføring filter, ta det ut, også. Nesten alle Infinities bare har små skjermer, ikke forseggjorte saker som oljefiltre, mellom overføring væske pannen og den viktigste væske linje. Refill i nakken der peilepinnen er plassert. Bruk en trakt for å unngå overløp. Overføring væske er dyrt, så prøv å ikke kaste bort noen. Noen mennesker går så langt som å skru av pannen og tørke den ren fra innsiden. Hvis du gjør det, må du erstatte den pan pakning i tillegg.
3

gjenoppbygge overføring hvis de andre trinnene mislyktes. Som med de fleste andre biler, er en gjenoppbygging på en Infinity dyrt, det vil koste deg ca $ 2000. Sørg for at du tar bilen til en erfaren overføring butikk. Anerkjente bedrifter vil tilby deg en garanti på tre år eller 60.000 miles på din gjenoppbygge overføring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65310.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer