Hvorfor er min Dynamo blir varmt ?

En dynamo er hjertet av ladesystemet i et kjøretøy . Som batterispenningen er trukket ned av bruk av tilbehør og bildeler , lader dynamo det. En dynamo er utformet for å produsere en viss mengde av strømstyrken, basert på vanlig bruk av kjøretøyet. Batteri Failure

En dynamo kan bli varmt fordi det blir overarbeidet . Dette kan være forårsaket av batterisvikt . Hvis batteriet ikke lades , spenningsregulator sanser dette, og fører til at dynamoen til å jobbe hardere .
Dynamo Failure

spenningsregulator , eller hjernen av dynamoen , kan også mislykkes . Dynamoen da ikke vet hvor mye strømstyrke å produsere, så vil overprodusere eller under råvarer. Hvis den er overlading av batteriet , kan dynamoen og batteriet begge bli varme . Generatoren kan også utvikle en kortslutning i ledninger sin .
Ekstra tilbehør

Ekstra tilbehør kan føre til at dynamoen blir varm også. Hvert kjøretøy ladesystem er konstruert for et visst antall komponenter . Hvis flere elementer er lagt til, for eksempel en høy strømstyrke stereo, kan systemet bli overbelastet .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66830.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer