Air bremsen

Benyttet i de fleste traktor -trailer applikasjoner , luftbremser bruke trykkluft for å løsne bremsen sin aktuator fjærer , som naturligvis standard til låst posisjon . Dette er en vanligvis pålitelig system som vanligvis gir en slags indikasjon på når feilen er nært forestående. No Air Pressure

Ingen lufttrykk kan være et resultat av en rekke ting , inkludert funksjonsfeil ventiler , lekker tilkoblinger eller en ødelagt kompressor . Dette er en enkel tilstand å diagnostisere fordi bremsene vil forbli låst .
Bilder maladjusted Bremser

Selv om de fleste systemer er selvjusterende til en viss grad , bremser som er betydelig ut justering vil mislykkes i å engasjere seg så hardt som de burde.
Brake Ubalanse

Dette indikeres av ett eller flere hjul låser opp konsekvent før andre og er vanligvis forårsaket av mistilpasning eller ødelagte /feilaktige komponenter .
ABS Failure

på kjøretøy som er utstyrt med ABS-bremser , svikt er vanligvis på grunn av skadet hjulsensorer eller korroderte elektriske kontakter.
Glaserte Pads

Denne tilstanden oppstår etter ekstrem brems overoppheting , som kan oppstå når du forsøker å bremse et tungt kjøretøy mens du går nedoverbakke.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64405.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer